神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike

補返張游學修爆內幕前嘅update
睇返佢啲條件 原來我身邊都幾多ben哥

好撚on9 我都身邊好多啦咁
到底係我太out定點 自問都有上下網 但真係今日先知有條友叫遊學修
邵子風 with Dean Siu and 3 others.
January 6 at 12:47pm ·
我同蝦頭嘅 極品男女 Gag Gag Show, 1月10日正式開賣,但係場數少、票數相當有限,所以10號前私下聯絡我嘅朋友,可作優先內部認購。
所有詳情,請whatsapp 或 inbox問我,我幫你搞
情人節有一場特別場,專情人黎參加記得私下問我
#全企位 #目前只接受HSBC過數

邵子風 with Dean Siu and 3 others.
December 27, 2016 at 3:20pm ·
人在大陸,親身體驗到內地文化
響佛山搭直通車香港,去到南海中旅社,門外有個巴士站,好多香港人等緊車,我入內問職員:「係咪響巴士站上車?」

邵子風 with Dean Siu and 2 others.
January 14 at 11:42am ·
壹週Plus
·
【思考題】
假如你真的對大麻有研究,就應該知道,為麼很多國家大麻還未合法化。
從我的認知,長年控制這世界經濟的主要勢力,包括銀行、軍火商、石油商、藥商、煙酒商等,為了他們的既得利益,不擇手段!更嚴重的是,有很多政府都願意配合!

1.為「什」麼 而非 「甚」
2.「俾」人 而非 「比」、「被」
3.「番」去 而非 「返」
4.喜歡落長句子的hashtag
5.英文字除了人名都用細楷
6.標點符號會用全形
7.喜歡無意義地打感嘆號!
8.facebook whatsapp會用全寫
9.句子喜歡用「...」作結
排版柒咗 tl;dr 邵子風中晒佢果9個條件

其實你理解能力係咪有問題
一路以黎都有follow開游學修個私人fb
其實佢好耐之前已經有提起過
睇到之後再去左ben哥個page睇真係覺得好寒心
咁樣用個小朋友去抽水

走唔甩啦
January 6 at 12:47pm ·
我同蝦頭嘅 極品男女 Gag Gag Show, 1月10日正式開賣,但係場數少、票數相當有限,所以10號前私下聯絡我嘅朋友,可作優先內部認購。
所有詳情,請whatsapp 或 inbox問我,我幫你搞
情人節有一場特別場,專情人黎參加記得私下問我
#全企位 #目前只接受HSBC過數

December 27, 2016 at 3:20pm ·
人在大陸,親身體驗到內地文化
響佛山搭直通車香港,去到南海中旅社,門外有個巴士站,好多香港人等緊車,我入內問職員:「係咪響巴士站上車?」

邵子風 with Dean Siu and 2 others.
January 14 at 11:42am ·
壹週Plus
·
【思考題】
假如你真的對大麻有研究,就應該知道,為麼很多國家大麻還未合法化。
從我的認知,長年控制這世界經濟的主要勢力,包括銀行、軍火商、石油商、藥商、煙酒商等,為了他們的既得利益,不擇手段!更嚴重的是,有很多政府都願意配合!

1.為「什」麼 而非 「甚」
2.「俾」人 而非 「比」、「被」
3.「番」去 而非 「返」
4.喜歡落長句子的hashtag
5.英文字除了人名都用細楷
6.標點符號會用全形
7.喜歡無意義地打感嘆號!
8.facebook whatsapp會用全寫
9.句子喜歡用「...」作結

唔知係先入為主定點
我都有特登去睇邵子風D post
的確好多都中 但正如巴打們話齋好多人都有咁嘅打字習慣
所以都未敢百分百肯定
遊學修勁!
咁到底係邊撚個啊?
一路以黎都有follow開游學修個私人fb
其實佢好耐之前已經有提起過
睇到之後再去左ben哥個page睇真係覺得好寒心
咁樣用個小朋友去抽水

我都有同感
雖然ben哥一開波已經傻傻更更
但係比人操控住 覺得佢都幾慘
小朋友點會出到個d post
咁到底係邊撚個啊?

我諗佢都唔會直接開名架喇
靠FD d人估同埋連登神探們努力啦

司徒夾帶同邵子風不嬲有牙齒印既
遊學修不嬲同司徒係fd底
游學修係邊個
又係邵X風呢件垃圾
邵子風match晒
同埋佢似做依啲野既人
游學修係邊個

我都唔知 仲有個邵子風又係聽都未聽過
到底係我太out定打手呢

好撚on9 我都身邊好多啦咁

只要有心,每個人都可以係ben哥
咁勁
游學修係邊個

雨革果陣拍左條片抽鳩嗚水上位
游學修係邊個

我都唔知 仲有個邵子風又係聽都未聽過
到底係我太out定打手呢

邵X風出過片一排 好撚垃圾 低質創作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞