神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
未證實就咪撚尻up啦
講到咁肯定 呢鋪佢真係柒左

仲要搵哂成班打手幫佢上位
今次就真係柒上位啦
The Game is over!

依句野有排抽

張icon 都好柒

最好笑係佢有講過驚估錯 但轉個頭已經化身Sherlock

Btw係咪達到咗心願搵到幕後玩家
有堆人係Ben哥個page留言「Hello邵子風~」
好柒呀
好呀,我就講Ben哥
其實佢都12定13歲
首先你唔可以假設係有人「操控」
因為而家啲細路好撚醒
所以,更加不能肯定有人搵佢黎做KOL賺錢

好,就算真有其事,
1.你又知Ben哥唔同意?
2.你又點覺得Ben哥心智未成熟?佢之前俾咁多人笑同屌,唔俾無知的小孩一晚長大?
3.游學修唔係好撚前衛、反叛架?佢用啲咁老屎忽既Logic出Post?咪撚企道德高地啦,博乜春?仲要屌錯人~

咪臭係 明明ben仔不嬲focus係佢抽人個位度 有無人背後呢啲關我撚事咩 佢抽得夠正就得啦
依加無啦啦彈條廿八座大王出黎 係度懶醒 成班打手柒完就道德撚上身

gagmode高質?

屌果陣小學真心覺得高質

我屌你老母啦 你小學讀特殊學校依家庇護工場返工呀?
佢條撚屌喺高登抄post抄撚到個個都屌
一係就喺蘋果動偷啲片加大量粗口咁撚柒低質

威喇威喇
http://m.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=21797
懶人包

中女講呢啲又係乜野page?
P.S.2 就算Ben自願被舞,他都是一個心智未成熟受法律保障的小朋友。法律上當中經營關係是否合法?道德上躲在背後利用小朋友不明所以的抽水方式玩弄是否仆街?

呢個係講到口水都乾既哲學問題
無他既,其他人講呢段話我覺得合理
但,游學修啵,演藝啵,文青啵
原來係TVB思維
http://m.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=21797
懶人包

等睇啲打手又老屎忽上身叫你唔識咪入/google
懶人包

同足球快報、籃神、picssage 同一集團
P.S.2 就算Ben自願被舞,他都是一個心智未成熟受法律保障的小朋友。法律上當中經營關係是否合法?道德上躲在背後利用小朋友不明所以的抽水方式玩弄是否仆街?

呢個係講到口水都乾既哲學問題
無他既,其他人講呢段話我覺得合理
但,游學修啵,演藝啵,文青啵
原來係TVB思維

柒左想搵個下台階姐
好地地本來無人識佢 依加難講了
懶人包

同足球快報、籃神、picssage 同一集團

究竟仲有幾多個Page
估唔同現實一樣,唔同產品都可以係同一集團
懶人包

等睇啲打手又老屎忽上身叫你唔識咪入/google

我認真搵左架
佢個個post都好垃圾
平均得九十幾條友like
到底gag條毛隻肥佬定光頭喱仆街啲
兩個都係拎人野當自己
最仆街就係lee種人
又要威又要戴頭盔
男人老狗打千字文同人開波
講撚到實牙實齒咁撚樣但又唔開名怕死wor
人地對家一個回應你就縮返去龜殼入面?
成個女人咁樣都成班打手盲撐真係好嘔心
佢啲打手入去profile睇完 dse雞黎
屌你溫書啦 仲跟車跟咁貼
好呀,我就講Ben哥
其實佢都12定13歲
首先你唔可以假設係有人「操控」
因為而家啲細路好撚醒
所以,更加不能肯定有人搵佢黎做KOL賺錢

好,就算真有其事,
1.你又知Ben哥唔同意?
2.你又點覺得Ben哥心智未成熟?佢之前俾咁多人笑同屌,唔俾無知的小孩一晚長大?
3.游學修唔係好撚前衛、反叛架?佢用啲咁老屎忽既Logic出Post?咪撚企道德高地啦,博乜春?仲要屌錯人~

咪臭係 明明ben仔不嬲focus係佢抽人個位度 有無人背後呢啲關我撚事咩 佢抽得夠正就得啦
依加無啦啦彈條廿八座大王出黎 係度懶醒 成班打手柒完就道德撚上身

岩呀,擺明係游生私怨想開人拖,ben仔由個個話佢on9到個個話佢高質,咪已經買到佢要嘅野囉,你理得人用幾錢買?又冇證據顯示ben仔唔願意或者做得唔開心比人逼,直接就屈落去話條友控制ben仔抽哂佢佣 果9大有力證據全部都係想摑條友出黎屌,唔係證明ben仔被逼或者做得唔開心
依家就真係the game is over啦,仲話另一個page都fit果9大證據,大佬呀,唔好咁痴線啦,果9個point你隨便出街捉幾個都中到啦

the game is over!
其實ben仔紅果條片已經好撚醒

不妙! 果下笑到仆街
話未聽過游學修果班去做功課啦好無?
呢個時間係讀書黃金時間呀!

總有一班人要扮曬野話唔識邊個邊個香港人先會威架嘛

香港歌? 無聽過喎
香港戲? 下你重睇港產片?

口講本土咪呢啲
The game is over 柒啲
定 hello 邵子風~ 柒啲
好難抉擇
其實ben仔紅果條片已經好撚醒

不妙! 果下笑到仆街

Chok仔
有時唔係話一定要識
但唔識都要衝出黎柒個下真係
入得黎就係想討論佢
你唔識既咪睇人討論自己Google囉
係都要留埋d低質comment
乜撚野''我唔識喎''
咁你就食屎啦 無人想知你乜都唔識啊
一比人屌就話人老屎忽
明明你自己孤陋寡聞在先仲要唱通街自己摟屌

Btw 又係邵子風條打靶仔
就算係唔係佢都好撚僧佢
有時唔係話一定要識
但唔識都要衝出黎柒個下真係
入得黎就係想討論佢
你唔識既咪睇人討論自己Google囉
係都要留埋d低質comment
乜撚野''我唔識喎''
咁你就食屎啦 無人想知你乜都唔識啊
一比人屌就話人老屎忽
明明你自己孤陋寡聞在先仲要唱通街自己摟屌

Btw 又係邵子風條打靶仔
就算係唔係佢都好撚僧佢

你係咪入左黑洞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞