神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
Lm跟進

唔通就嚟水落石出?!

2016已經舉緊旗 識左好耐
lm
屌,修仔又話咩The Game Is Over 知道人地係邊個真係好撚柒
仲有咩九個特徵全部垃圾 上面巴打一個年宵特徵輕鬆ko
同埋好心就咪懶神祕咁啦 咪野背後的人很忍得點點點,睇番都覺柒
老實講,ben根本就係弱智仔,
背後冇人指導我切乜都得。
游學修扮神探好心收皮la
本身佢個page都係得啲手淫點解決,而家咁多like咪幾好
屌,修仔又話咩The Game Is Over 知道人地係邊個真係好撚柒
同埋好心就咪懶神祕咁啦 咪野背後的人很忍得點點點,睇番都覺柒

話唔識邵生 唔該唔好入po 嘅又係on9
想睇Ben 哥唔入得? 加上topic 又冇呢個名
家下扮老屎忽好威?

唔通就嚟水落石出?!

咁足球快報背後班底係邊個
但根據游生比嘅hints
「結果得一個疑犯。
佢唔敢係自己wall share,只係share咗去某群組內,冇caption。
呢個人一向挑通眼眉,又口水多多,不可能不知道自己share緊一個廣告post,以佢性格唔會益人。如果佢純粹好欣賞Ben哥caption應該會大讚佢,平時應該會狂like佢post。冇喎。share係群組唔share wall都係避免起疑。」

呢個「人」究竟會係邊個?
如果同足球快報有關又會係咩人呢?
我冇乜留意呢個page
巴絲們有興趣嘅一齊諗諗佢

重點
而家擺明點撚錯相仲要出多個POST話乜乜乜誤中副車
收檔啦
游學修應該本身真係估係邵子風 不過柒左就話誤中副車

呢個機會都好大
佢自己都comment過話
「唔開名其中一個原因係驚估錯😂😂😂」
所以佢有可能已經柒撚咗
就算游學修估錯
呢單野都睇到X 子風人緣閪到一個咩地步

重點
而家擺明點撚錯相仲要出多個POST話乜乜乜誤中副車
收檔啦

柒到
LM
游學修應該本身真係估係邵子風 不過柒左就話誤中副車

呢個機會都好大
佢自己都comment過話
「唔開名其中一個原因係驚估錯😂😂😂」
所以佢有可能已經柒撚咗

我覺得ben哥背後一定有黑手
邊有可能識得抽咁高質既水
又出埋攬枕 一個細路做到呢啲?
就算游學修估錯

總有護主嘅
其實條ben仔有人操控明眼人都知啦,扮到懶神祕偵探咁,人地可能根本無心隱藏 修仔又兜晒大圈揾證據乜乜柒柒(仲要唔知搵左幾耐 真係好撚柒
其實條ben仔有人操控明眼人都知啦,扮到懶神祕偵探咁,人地可能根本無心隱藏 修仔又兜晒大圈揾證據乜乜柒柒(仲要唔知搵左幾耐 真係好撚柒

修乜撚仔 你同佢好撚熟咩
游學修抽水博上位全行係人都知
係估唔到咁多連登仔都係佢fans姐
就算游學修估錯

總有護主嘅

會唔會係奸奸
btw 我覺得第一個comment 似串佢多d
但根據游生比嘅hints
「結果得一個疑犯。
佢唔敢係自己wall share,只係share咗去某群組內,冇caption。
呢個人一向挑通眼眉,又口水多多,不可能不知道自己share緊一個廣告post,以佢性格唔會益人。如果佢純粹好欣賞Ben哥caption應該會大讚佢,平時應該會狂like佢post。冇喎。share係群組唔share wall都係避免起疑。」

呢個「人」究竟會係邊個?
如果同足球快報有關又會係咩人呢?
我冇乜留意呢個page
巴絲們有興趣嘅一齊諗諗佢

醒下啦柒頭,擺明游生自己炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞