神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike

即係佢個9個point完全廢嘅

其實有之前邵子風d片,就知佢邊有咁撚勁可以出到ben哥d post

推敲過程絕對有可能出錯
最緊要係搵到真相
當然有人可以話wfc 邊撚個ben哥 等等等等
當幫人又好 玩解迷遊戲都得啦
羅生門

不過好在可以問ben哥係邊個

黑手等死啦
都係唔好跟車太貼
羅生門

黑手等死啦

冇錯 點都要搵到個仆街
羅生門

黑手等死啦

冇錯 點都要搵到個仆街

游學修又拎幾個ac係連登開post?
點解無人肯相信根本係ben自己嘅聰明才智嚟
點解無人肯相信根本係ben自己嘅聰明才智嚟

學你個名話齋

即係佢個9個point完全廢嘅

柒哂

衝出黎柒
拎番飛佢個條女出黎上位好過啦

咁佢啲point都可以用黎搵第二個既
佢都係有嗰句講嗰句啫
屌你游學修前排同大劉個仔上港台節目單野咁撚多人講都話唔識
以前高登 facebook幾撚多post講package package
唔識嗰班人係與世隔絕定係眾人皆醉呀
自己心知肚明啦
姓邵條垃圾無人識就基撚本嘅

可能當年班人仲未攞兒童身份證所以唔識嘢
行內個個都知啦,扮醒爆大鑊
利伸:記者

咁係邊個

咁係邊個

同某一個出名既同一個page admin
做乜鳩 以為自己好醒

咁係邊個

同事們咪起我底
大家都係上黎高登連登搵料姐

估唔到ben仔出名到成個娛圈個個都知
咪當比我地估下囉
不過你最醒

睇下咩人搞維園年宵75號檔會唔會有頭緒

咁係邊個

天後x姐?

咁係邊個

係你錯grammar 定我眼花
D人名聽都未聽過

講撚到好似係連登仔就一定要識咁

咁係邊個

同某一出名既人物既facebook page同一page admin, 縮短姐

同某一出名既人物既facebook page同一page admin, 縮短姐

記者嚟講你都算1999

唔答我
俾小小暗示我地啦

發下夢都好

直接講啦ching
以前記得Ben哥 fb 啲回覆全部都係同一句

你以為真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我換個id發同樣的話給你看

士別三日 刮目相看
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞