神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
d 「記者朋友」呢
點解邵子風否認就一定唔係佢?
689都話自己唔會選特首啦
笑9修仔唔緊要 但佢本身想搵出幕後黑手先係重點

不過修仔啲推論 足球快步都中哂
究竟邊個先係呢?

係閪佢推論 連登巴打搵架喎
有無懶人包
明撚明睇完頭幾頁都冇人識游學修 之後呢幾版就一堆有抽游學修
呢個人唔係報復修/抽錯水班人我真係唔撚信
個Post既重點係
游學修、Ben哥、黑手
游學修點撚會唔關個Post事呀
版主黎架你?咁撚霸道既

而家個post係咁撚樣,我夠可以講點解正係關游學修事 Ben哥呢?黑手呢,有撚人講

你係咪盲架
咪有人搵左足球快報囉
做乜畀班友轉移晒視線,理撚得條友點柒,做緊要搵到邊班仆街借細路搵錢

你話人轉移視線人地咪又話鳩返你,根本啲人入來係單純想笑柒佢地無人識only其他野已經唔撚理,想討論返件事又俾人話打手,惡撚過狗

扼殺人討論空間,我都唔知邊個惡了
做乜畀班友轉移晒視線,理撚得條友點柒,做緊要搵到邊班仆街借細路搵錢

你話人轉移視線人地咪又話鳩返你,根本啲人入來係單純想笑柒佢地無人識only其他野已經唔撚理,想討論返件事又俾人話打手,惡撚過狗

你仲惡撚過狗啦
個post叫神探游學修 大爆ben哥page內幕
我笑9游學修柒就要出去開post
你唔柒叫啲人講大爆Ben哥page內幕開過第二個post

笑撚左 查清楚邊個出post先啦,你要兜實兜到既連登咁多打手 問題就係未清楚就咪咁型又轉icon又The Game Is Over啦

你要笑佢柒,係事實。只係我覺得如果真係想知背後發生咩事,繼續講佢有幾黑人憎、冇人識、樣衰、lihkg有幾多打手,對事情冇咩幫助姐。

P.s. 唔係話唔俾你笑,但追完post覺得個主題變左「邵子風同游學修gossips」,好on9

咁你又憑咩唔比人講一d關事既野???
你可以講Ben冇人會阻你,但一笑游生就阻止人好難唔信你係打手wor

我有唔俾你講?

利申:冇睇過游生演出既作品。不過當然你可以當我講大話,繼續活係一個「唔同意我既人就係打手」既世界

你仲惡撚過狗啦
個post叫神探游學修 大爆ben哥page內幕
我笑9游學修柒就要出去開post
你唔柒叫啲人講大爆Ben哥page內幕開過第二個post

呀坤哥阻阻你
我利申返 係因為條友自己轉Sherlock icon我先用神探游學修
好啦你繼續
佢話唔係就唔係?
Btw 唔好講到游學修無開名就大義乜乜77
開左名佢俾邵子風告誹謗都得啦
佢講到尾係無證據揸手,保護自己咋
佢而家9up影響到人聲譽啵(雖然邵無 ),真係無錯?
乜原來有咁多人在意件暗星...

打手雙重標準是常識

冇開名點影響人聲譽 唔係fb啲留言估邵子風我都冇諗過係佢
佢話唔係就唔係?

又無實質證據,邵又否認左
痴撚線你話係就係?
惡過共產黨

同一個球場,同一副太陽眼鏡,咁橋又係嗰幾日
有冇咁多巧合
根本就係打手想開Post吹奏修仔點勁點勁
修仔今鋪改名做收仔la 收皮個收ar
話佢想保護傻西Ben既唔該問心
佢因乜事想幫個傻西?
扮乜撚野大義姐
唔係想上位我真係唔撚信
成個Post一屌7個神探既就話係Off Topic
你班打手個神探7成咁真係難做
想點呀修仔
柒少陣啦

同一個球場,同一副太陽眼鏡,咁橋又係嗰幾日
有冇咁多巧合

太陽眼鏡呢下有d料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞