神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
游狗柒左就縮返入老母個西度
仲揾打手上來spin
個游乜鳩邊個黎?又係d濕鳩youtuber

其實唔識佢真係唔係咁威ga ja..

成個post d人咁強調自己唔識游學修
好心啦 而家又唔係講緊的士陳
有乜為呢

屌人地話自己大明星黎架 連登仔唔識會比人討伐

有乜為呢

咁真係唔知佢乜水 屌你 拎的士陳同佢比
其實游學修有咩代表作? 除左the game is over
點解個個都要識佢?

有乜為呢

宜家連唔識d垃圾都唔俾
無眼睇
屌你啦游殼收,一開始以為你最尾話我柒得很「甘」,仆街原來你係話自己柒得很甘心 跌落地下都要攞番堆沙,其實講真邊個先係真正借個細路上位?佢都未你咪又係眼紅個細路人氣都高過你 你就唔甘心,想玩踢爆其實佢本身無料架 其實個細路有人操控就係人都知啦,爭住做神探有代價的 成班打手仲幫佢話正義問乜乜乜,[/size=6][/red]Sorry瞓咗冇睇,收仔話自己可以影響咗人哋生意,影響咗啲乜?你真係正義就去維園掃人檔囉[/size=6],你舊垃圾冇實際行動,一味係Facebook做神探,好難唔信你係博出位。
最憎啲男人就係好似你咁,你真係縮返入龜殼啦,原本你比條女飛都有啲同情你,而家明白點解 做男人做到你咁撚cheap

有乜為呢

宜家連唔識d垃圾都唔俾
無眼睇

真係唔識邊個游學修
你話大j我都知佢係垃圾
屌你啦游殼收,一開始以為你最尾話我柒得很「甘」,仆街原來你係話自己柒得很甘心 跌落地下都要攞番堆沙,其實講真邊個先係真正借個細路上位?佢都未你咪又係眼紅個細路人氣都高過你 你就唔甘心,想玩踢爆其實佢本身無料架 其實個細路有人操控就係人都知啦,爭住做神探有代價的 成班打手仲幫佢話正義問乜乜乜,Sorry瞓咗冇睇,收仔話自己可以影響咗人哋生意,影響咗啲乜?你真係正義就去維園掃人檔囉,你舊垃圾冇實際行動,一味係Facebook做神探,好難唔信你係博出位。
最憎啲男人就係好似你咁,你真係縮返入龜殼啦,原本你比條女飛都有啲同情你,而家明白點解 做男人做到你咁撚cheap
可能大家會覺得我唔係針對件事off topic,但係我只係覺得呢件事背後有人想博上位,並非真心想查真相,所以先追擊收仔,講真我覺得收仔嘅仆街行為仲嚴重過操控啊Ben
然後,他終於露出馬腳了
然後....就沒有然後了
我覺得唔係要「黑手」 我地只係想知咩人姐!
講多次唔嫌口臭!
我由頭到尾都係想當解迷遊戲咁想知邊個係個幕後玩家
我知好多野都係假設性問題
因為真係唔知ben哥嘅意願/父母點睇 etc.
雖然有條片佢話話屋企人唔知佢拍片
https://youtu.be/k4ahkdhyGZg
不過搞到咁出名依家應該都知啦
我係覺得只係拍片、廣告收入分配果d係點處理值得關注

邵生個名係由facebook comment帶上嚟連登討論
我都講過有可能係先入為主唔敢肯定
大家覺得樓豬我係打手護游生可能因為我個post一開波就話佢神探
但係原因講過幾次係佢自己懶醒轉Sherlock icon扮晒野我先引用呢個term
佢的確係柒撚咗呀今次估錯人
佢係咪將自己啲私怨放上枱公審我唔肯定啦
不過我一直覺得ben哥係真心有表演慾同想比人認同 睇返有人訪問佢嘅片都睇得出

用亞歷山大單野嚟比較又係9唔撚搭8
果陣佢幾歲人仔比老母當搖錢樹緊係大屌佢老母啦
依家我個人係覺得搵下邊個同ben哥所謂「合作」嘅 有冇分返錢比ben哥
如果巴絲覺得冇意義嘅當我係多事啦

但我一心係想同連登巴絲去研究下
依家有巴打搵到答案我覺得好開心
至於游生估撚錯就係估撚錯 我甚至同有d巴打一樣覺得佢一樣都係想借呢單野上位
我只係當佢出條解難問題 但係比撚錯晒hints同埋假定咗答案
但巴絲們最後都搵到答案
證明連登先至出神探啦
足球快報真係好難估

老老實實,呢條友真心有可疑
以佢呢啲19性格,出嚟發個假誓有幾出奇

人地搵埋邊檔人聯埋ben哥一齊搞年宵cap水你都重可以話係隻肥西做

咁當然唔排除隻肥西係果檔幕後玩家既幕後玩家既 不過唔見得佢有咁醒

佢地兩個係咪舊相好嚟㗎
一唱一和
點解柒到咁都仲可以撐游
同埋唔識佢唔出奇
班90後咪係到盲撐啦大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞