神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
柒頭游學修 諗住玩鳩Ben 仔上位 點知

其實游學修同黃之鋒係咪同父異母?
柒修真係柒到噴醬

本人唔識呢個人 但佢打完一段咁既野真係對佢好反感 關佢柒事咩 根本就借個細路搵位入人
有冇睇啱啱游學修個live
有冇睇啱啱游學修個live

尻修個live 個結尾
推個細路出黎做小丑賺錢已經夠仆街死啦
屌你啦你舊垃圾,咁就想幫自己兜係犧牲自己救阿Ben 你係有心做就自己去開人波,邊個真心想件事好大家有眼睇 總之笑柒你就緊架啦 你係男人既話開左個頭就自己搞掂埋佢
Ben 哥 - Youtuber
15 mins ·

我和誰人合作,誰人幫我,真的要同你交代?
知道很多演員代入了角色,就很難脫離,我都接受。但這是現實了,請不要搞我,影響我的生活和朋友。
同時多謝支持我拍片的觀眾。

https://www.facebook.com/youtuberBen/videos/1714726965523742/

片段內容:

The Game is over

呢個post唔係澄清。其實我已經十五歲嫁啦,我可以有自己嘅思想。

我拍片同賣公仔果件事,已經問準屋企人嫁啦。

同埋你哋啲觀眾唔知頭唔知尾嘅話,就唔好亂咁講我啦。

? ? 福爾摩斯,我笑而不語囉

好串咀

條片成個李波Ben咁
仲有你確定大家淨係鐘意Ben份純真?佢既抽水post毫無市場價值?你話自己好留意佢點點點,咁你又有冇係佢未成名個陣幫佢宣傳????有冇做過啲實際行動幫佢?而唔係一尾同朋友講好欣賞佢 司徒撚都講得出啦
入嚟答我呀
你自己都係偽善者咋垃圾
尻修個live 個結尾

係幾型 loop左兩次
尻修個live 個結尾

係幾型 loop左兩次

我太蠢
同陳云講嘢一樣
要我自己估估吓個內容
搞到我好驚跟車太貼
尻修個live 個結尾

特登入去睇個ending
真係柒到盡頭更加柒
我係Ben哥就聽日出條片
抽9條神探同班盲撐水就真係上曬位la

我琴晚已經咁講
咁我又算唔算神探?
收仔應該真係抽離唔到角色
我覺得佢演神棍黎講演得唔錯
個種7味真係做到由內再向外咁湧出黎
唔係個個人Carry到
講真
Ben哥依家真係做緊自己咩?
所有台詞,動作都係人地安排好
咁樣對一個15歲細佬好咩?
游學修柒係一回事
但唔好掛住笑游柒而放過個黑手

我琴晚已經咁講
咁我又算唔算神探?
唔係個個人Carry到

我琴晚已經咁講
咁我又算唔算神探?
唔係個個人Carry到

柒到盡頭
佢fb仲有班死忠留言先最柒
《網絡暗黑兵法:養鬼仔》

早幾年討論過,香港人鍾意上網睇痴線佬。

慶幸,網絡痴線佬壽命都比較短,因為佢地嘅定位係跳樑小丑,所以大家笑完就算,劉馬車丶男神BB之流只會曇花一現。

但係,當痴線佬係小朋友,而背後仲有成年人操縱佢,佢嘅威力就會倍增,情況就好似養鬼仔咁。

背後操盤手可以借用小朋友嘅身份,隨意攻擊任何人,而且無須負上任何責任。

更加唔洗怕人反擊,因為小朋友可以抽你水,但你唔可以調返轉頭同一個小朋友計較。

所以,私底下同朋友講起Ben哥,我都叫佢做網絡刺客。

不過,當面具揭穿咗,傀儡KOL就再無威力,今次為民除害,游學修應記一功。

最後提醒各位同業,做人唔好咁陰騭,消費太盡,遲早有日要還,只怕到時你還唔起。

--------

「你成日叫我小心收尾嗰幾年,嗰幾年一早收咗尾喇,啲煙係我用養鬼仔嘅灰,借陰取陽,係要借運」

From 伍公子

我琴晚已經咁講
咁我又算唔算神探?
唔係個個人Carry到

柒到盡頭
佢fb仲有班死忠留言先最柒

收仔有咁大班死忠盲撐傻西真係好Amazing
7到上太空都可以Spin到做緊網絡英雄咁
好撚嘔心 係ar 係話緊你ar打手
周圍同人講唔撚識邊個把撚咩
無人想知道你識幾撚多人啊
我說係想知ben哥係味比人操
真是其事 點可以唔推黑手仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞