神探游學修大爆Ben哥page內幕!!

746 回覆
310 Like 9 Dislike
大家覺得用個細路搵錢真係冇問題咩
有時唔係話一定要識
但唔識都要衝出黎柒個下真係
入得黎就係想討論佢
你唔識既咪睇人討論自己Google囉
係都要留埋d低質comment
乜撚野''我唔識喎''
咁你就食屎啦 無人想知你乜都唔識啊
一比人屌就話人老屎忽
明明你自己孤陋寡聞在先仲要唱通街自己摟屌

Btw 又係邵子風條打靶仔
就算係唔係佢都好撚僧佢

上哂熱門入黎回post要做research
洗唔洗睇埋版規啊 上緊鄉土啊?#
其實ben仔紅果條片已經好撚醒

不妙! 果下笑到仆街

Chok仔

我覺得Ben同夾帶好似樣 其實係咪佢個仔?
修仔今次同關家姐有得揮
連登仔係咪傻左?... 遊學修講左人地撩佢先
如果佢冇分析九個point出嚟大家都唔會有興趣繼續追落去啦屌。
咁佢柒左都有認,同埋人地洗撚靠罵戰搏上位咩⋯⋯
正義凜然嘅連登仔會唔會有攻擊足球快報嘅行動

咁又無人知ben仔意向點 話唔定佢幾enjoy依加咁
無啦啦走去幫佢出頭搞大件事 個問題仲大

D童星咪又係咁撚樣,監護人同意咪得
唔知頭唔知路真係唔好搞咁多嘢 睇定啲先 廢時又跟車太貼
正義凜然嘅連登仔會唔會有攻擊足球快報嘅行動

笑鳩柒頭游學修就會
如果佢冇分析九個point出嚟大家都唔會有興趣繼續追落去啦屌。

唔靠呢啲撚有人識佢咩
自己開post鬧人先 人地私chat問佢做乜鳩就cap上黎話人撩鳩你
又要做雞又要拎貞節牌坊咪呢啲

哇屌
其實你憑乜撚野肯定一定有個仆街利用個細路搵錢?
就憑呀神探修哥個post?

人地如果簽撚晒字同意你覺唔覺得自己柒多鑊?

Fb Msg佢就係撩佢?
The Game is over叫分析?
九個Point好似係幫佢law神探光環only
宜家d料又係邊個搵出黎ga?
一句到尾 佢有咩理據覺得傻西Ben係被人利用緊搵錢先?

唔靠呢啲撚有人識佢咩

中學3點半都放學啦
用15分鐘發現再用15分鐘覆
Why not ????
The game is over
http://m.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=21797
ezone報咗!算唔算見報?BTW游生今次堅柒
我係Ben哥就聽日出條片
抽9條神探同班盲撐水就真係上曬位la
我係Ben哥就聽日出條片
抽9條神探同班盲撐水就真係上曬位la

this game is over
如果游學修怕柒的話,佢大可以由邵子風回應開始就收聲
咁多人share咗,邵子風又咁乞人憎,大部份人唔會知道真相
佢依家願意認柒都係想大家知真相,幫到當事人姐,由頭到尾佢都係想幫細路仔,唔想佢比人揾笨既心態
佢依家願意認柒都係想大家知真相,幫到當事人姐,由頭到尾佢都係想幫細路仔,唔想佢比人揾笨既心態

Agger
d打手話佢都係想人關注ben哥比人利用先開post
唔好玩啦,點睇都係佢唔鋸人"撩"佢
諗住用呢個point黎公審人,點知柒撚到點錯相
咪搞到the game is over囉
唔洗facebook,是但上下網都見到啲人中左你講果啲所謂習慣啦...剩係我呢個回覆都中左8個啦
位唔是咁上的 有啲人天生就唔係做名人既料,故意去做啲野上位結果就好似你咁 你都係俾心機做你既茄呢啡算啦

#朋友你番印度食蕉啦
#This game is over

Fb Msg佢就係撩佢?
The Game is over叫分析?
九個Point好似係幫佢law神探光環only
宜家d料又係邊個搵出黎ga?
一句到尾 佢有咩理據覺得傻西Ben係被人利用緊搵錢先?

查實第一個講足球快報同Ben gor有關連既,就係呢位巴打... 屌人前都睇下user name啦拜託

Agger

佢除左唔認柒仲可以點 講撚到佢有得揀咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞