Canon用戶苦候FF無反討論區(8)

989 回覆
8 Like 3 Dislike
請問7d3 90d係咪會胎死腹中
睇埋youtube review就決定入5d4定eos r
認真我覺得幾抵
唔使諗啦
Canon 官網快d 帶頭減價
送撚埋個插都算幾貼心
雖然本身880都唔係好貴
之前傳言會先出一部,然後再出一部更高階既,所以真係唔好咁快預訂呢部,要買等多3-4個月先好買
更高階咁應該係機皇黎啦喎
等佢出review再睇睇
重點係佢送埋轉接環 貼心到呢
我覺得係因為佢未完善到佢嘅鏡群 咁你冇理由要專業用家用新機但係冇長焦用
但係我會期待佢轉接之後嘅EF Lens 自動對焦嗰啲會點
其實好正常
如果唔係幅EF鏡頭海報咪冇用
啱啱出完小白3 小小白2然後即刻冇用
個價好似還可以!! 無頭先睇USD 同 Yen咁貴
入唔到無is
應該好快有人會話佢得單槽

雖然5d4的價錢無雙槽又抵鬧的
正常鏡既自動對焦我諗差極有個譜既,但推啲大鏡應該比5d 6d 更無力
我希望佢啲L鏡AF變化唔會好大
如果唔講連拍嘅佢真係好吸引
無lin簡對焦點
5千幾個俾你揀你都會眼盲
速度應該近似eos m6 m50 m5用番ef鏡速度

電都好似用番lp e6
而且支支鏡都鏡身磨打
相信唔會太慢

Video-wise, things are less impressive. On the plus side, the camera retains separate exposure and button customization settings for video. Sadly it maxes out at 4K/30p and features the same 1.7x crop that essentially reduces the camera down to sub APS-C quality and still appears to exhibit significant rolling shutter.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞