又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
好明顯係GL504GS
係喎
比newegg cut左單,話地址唔啱
我認我柒冇為意paypal填左中文

特來問一問係咪paypal同newegg ex柒ly一樣英文地址就得?
仲未收到
點解好似除左我同另一位巴打睇中amazon 部omen?其他巴打好似無乜興趣

係咪HP有咩伏?
我有睇過喱部,Acer不了,仲要冇SSD
hp 本身就係伏
我對呢個牌子都無好感

但價錢外型太吸引 應該呢2日會決定

巴打諗住1050ti 定1060?
最平i5+1050ti,我主要因為價錢先考慮呢款

本身我係打算ownership買Y530,但諗諗下我又無乜需要買到咁勁 都差成4k5

其實Asus $699個款都唔係唔得,但omen差少少RAM多條128G m2, SSD買返來都係要加,呢度都5舊水,又多4GB RAM,張卡又變成ti,Acer可以仲平,但Acer同HP我寧願HP, 其實我對HP都唔熟,但諗住部機衰極都叫電競series 應該唔差得去邊🤦‍♂️
8代i5+1050/1050ti夠玩架啦
你同同學打咩機都可以一齊玩到, 個fps重要咩
我反而鐘意acer 多d, hp 好久以前買過notebook desktop, 好易壞
收到喇
開箱
我無同學啦 就黎係叔叔

岩岩落左部omen $829 希望無事無幹
等2050有果時我都應該考慮入返部, 8300h+2050
而家買16GB ram + 1060/1070 laptop係咪都要$15K以上
最平8,9k up 有啦 1060
1070就12k up
8代u?
有無link?
冇嘢喇
睇咗第一版嗰部asus fx504
幾抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞