又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
正!估唔到用返以前方法可以還返運費!
r就不了
我以為係賬單出左問題,諗住cancel佢,再買過
有無得介紹番
出去買定ssd 先
佢有live chat嫁
買完見到verification之後淆底cancel都係人經常犯錯系列
但唔洗咁淆既
第一次驚張信用卡係假通常會有verification time
點解paypal無事? 因為你張卡一早係paypal verify過
好短架姐通常2-3日一定攪得掂
但之後就到賣家幾時出貨啦, 有d可能甩左單/唔知咩事有delay
所以有d巴打間唔中會中左伏, 點解買左咁耐都未ship
但amazon/newegg都係一日未出貨, 個system 100%幫你cancel到
8代i3 u尾都係 好廢 唔會打到機 上個網都LAG果啲黎

btw ultrabook都冇60就唔係叫ultra啦
打機最好mx150, 但8103u好似都勁過7代i5 7200u
知名巴打下次加返係頭post

巴打 次次都喂到口邊
ok下個post加埋
kingston A1000定adata SX6000好啲
想換隻1TB黎裝啲大型game 但筆直有限
呢2隻

WD black 或adata SX8200好好多

我重裝完WIN10開唔到呢個,有冇巴打知點搞
有隻black喇
amazon sx6000同a1000賣1500hkd左右,抵玩過換ssd sata
親手有個問題想問

我買左置頂第一部機
如果自己拆咗部機裝ssd入去
會唔會無保養?

Sorry新手唔識嘢
唔會啦
Shipping 係咪免費
本身應該係 但我急住用俾錢用快遞
諗好係amazon買gm501
但呢條link by asus 既無貨

https://www.amazon.com/Zephyrus-GM501GS-XS74-IPS-Type-i7-8750H-FireCuda/dp/B07BSKLV3K?keywords=gm501&qid=1536504427&sr=8-1&ref=mp_s_a_1_1&th=1&psc=1

之後再睇見到呢一個by excaliburPC既就有貨

https://www.amazon.com/Zephyrus-GM501GS-XS74-i7-8750H-Windows-Notebook/dp/B07CBJFB4V?keywords=gm501&qid=1536504427&sr=8-3&ref=mp_s_a_1_3

但奇怪既係我係by asus 果到下面睇Compare with similar items
佢有呢兩個既比較
個係by asus果個係個比較到都係寫sell by excaliburPC

咁其實係咪姐係一樣
定係第二條link果個可能有伏我見佢得三個comman 仲要得兩星半?
其他唔敢講,買sold by amazon就一定無伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞