又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
免費幫佢維修
可以, 完全新手就難講
最安全就上網睇片跟住人做
仲係唔係要將個window copy 去個SSD? 出面有無鋪頭會幫手搞?
你整好隻windows usb安裝(用media creation tool)
整好之後開機重裝個windows係ssd到, 再剷走hdd果個就得
買返黎唔好搞住啟動一次window先,然後上m$ dl個window落手指做boot機。
跟住開包插ssd,裝window落去ssd到。
跟手洗左本身隻HDD所有野,禮成
喺amazon買左置頂第一部 依家日日都睇下部野去到邊
網購引人入勝既地方
唔駛比班仆街實體鋪賺錢, 但佢地本身都要捱香港貴租
其實內地都有呢個問題, d實鋪標到勁高點知原來上淘寶可以去到咁平
所以點解美國d人話實體零售唔會再有咩增長空間
有冇巴打買左呢部有相同情況?
已經收到GP63 晏少少up圖
等~寂寞到夜深~
唔見得香港啲商家佬平租會賣平啲
最多送多啲黃豆比你

會唔會估下簡單評測?
無其他巴打咁專業 有咩想測下咁?
上網睇過,係唔係如果裝M2 SSD 一插就得,唔改拆其他嘢?
好似無包m2 螺絲, 要自己買, 上完m2之後再上螺絲

覆返上個po巴打 fx504ge買左7千2蚊左右
ASUS ZenBook 13 UX331UA Ultra-Slim Laptop 13.3” Full HD WideView display, 8th gen Intel Core i7-8550U Processor, 8GB LPDDR3, 256GB SSD, Windows 10, Backlit keyboard, Fingerprint, Icicle Gold https://www.amazon.com/dp/B07CY2D829/ref=cm_sw_r_cp_api_x1oHBbMPMFJP0

依部算唔算平
newegg果邊點解手機版有得揀保養但地址只有美國地區揀
電腦版就冇保養揀佷自動知我係香港
幫朋友問
PS AI為主 希望個mon有返咁上下質素
有冇邊款推介? 目標一萬樓下
我比錢果時佢話加千幾蚊稅 係包埋定係額外比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞