又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
唔洗 有人簽就得
最多15美
係咩 以為真係9折 但都平左
試過下冇事 不過有d想買多2年保養
但hp個香港網好廢 見美國網先有得買 179 美金 加2年 但唔知 係咪全球保
已買ASUS F510 UA

想問下係咪冇跟NB袋?
AMAZON話最遲聽日8點收到, DHL過左清關都仲係話星期一到
如果遲左係咪可以退返運費
想問下我登記左amazon 入左信用卡number 簡埋幾多號左右到香港 但點解信用卡果邊仲未有message彈出黎話已經有交易既
利申 東亞學生信用卡
window更新小幫手
部gl703gs唔插電 好快收皮
dell us 17% off,有沒巴打有興趣?
信用卡有時會有delay, paypal通常即彈
ship左未?

佢準備ship先會碌你卡
我用visa 但無啦啦俾人扣560蚊
原來ship先扣 我以為一落訂就即扣
我諗個system好少扣錯人錢既, 真係有你可以打上去visa同佢地講, 佢地會攪
你睇定d先, 最緊要睇佢地有無ship你件貨, amazon應該唔會有騙子
我用買左#1 4000果部文書機連滑鼠同套 我諗緊會唔會係扣左shipping錢 依家去緊東亞問 定係問visa
如果你買mouse同套, 有機會係分開扣架, 因為係第個seller賣. 唔駛咁緊張
有興趣買desktop
點夾?
岩岩比佢cut左次單,想搵有成功買過既巴打教路
我夜晚8點緊張到取消左訂單 但我琴晚12點左右又再重新訂過 會唔會出error
唔會, 點解唔上黎問左先
佢未ship其實無野. 你鐘意係咁取消再order其實都無影響
你真係驚就contact seller問左通常落左order幾耐先ship再訂
amazon應該無騙子seller
頭先經Amazon 買左部 ASUS ROG Zephyrus GX501GI-XS74

HKD17500,好緊張
貴野黎
想問下大家係咪無咩網上購物經驗
洗唔洗咁驚青呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞