又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
始終amazon/網購都只係平台, 其實都係睇個賣家
有d情況就係個賣家可能自己管理得唔好/無貨唔敢出聲甩左單, 成星期都無出貨咁就會嚇親d第一次用既customer, 但電腦呢個情況比較少見
等緊fx505幾時出
等緊新一代whiskey lake zenbook 上星期發報完
用緊
直接等下一代gpu 好似好啲
gpu唔係人人都咁需要既 1050已經夠用有突 買得zenbook唔係為打機
普通電器鋪果d 10$轉舊都通用架啦
2697USD =17500HKD 你都幾好數口
我都驚驚地,因為個Seller 賣左 2697CAD,可能佢打錯 currency ,我都唔知睇下點。
*2899CAD
幾抵喎,不過唔係sold by amazon?
唔係呀,假如鬼鬼地我寧願退左佢
有無link
記得揀返"Ships from and sold by Amazon" 又直送香港
根本好難中伏 售後勁好
之前試過寄失左個保溫杯
個CS即刻用DHL 特快寄返黎 查過運費仲貴過個杯
sold by amazon好重要
如果唔係同ebay,yahoo拍賣有咩分別
又或者揀fulfilled by amazon都得, 出貨權喺amazon手上都係穩陣嘅.
你啱,我再睇過先, thanks bro
整條link黎幫下眼先啦
無左呀條link,我都cancel左,可能未出番
我屌柒amazon 個會費,佢退完12.99仲 送10USD
自己唔記得cut?
試用期三十日內未出貨,會員過咗期。

之後要買部機要Amazon出貨 ,
佢又強制要用prime,落完訂又即刻cut返會員,
佢居然肯唔收會費倒貼10USD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞