又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
隻HDD平時扲黎做外置HDD備份
無左free ship即刻貴左百幾
可能要到Black Friday先有機會再有Free Shipping
想買第2部
變相無咁抵
有買貴無買錯
早買早享受
仲諗緊第一部定第二部好?

第一部cpu 同display勁d但重d!

第二部輕好多
第二部打唔到機
諗清楚自己用黎有咩用途...

屋企用,打機多---第一部
經常拎黎拎去,唔點打機既---第二部
我趕住用所以係寄急件
係俾最貴運費,要38 美金左右

星期日買星期五到,如果大家趕住用可以考慮下

SSD 嘅話, 我應該唔會加, 因為其實唔係真係咁慢。

毒撚寧願留番個錢買game
求各位巴打幫下眼

https://www.amazon.com/dp/B079TGL2BZ/ref=psdc_13896615011_rv_t3_B07B7VFTN9

應該夠玩LOL 中效?
3千蚊 I3-8TH + FULL HD MOON 真係好吸引
可惜唔係SSD 同好重
打到但有機會行唔足60 fps
我有部7代u ultrabook打LOL係唔穩60fps
7代I3?
8代應該可以掛
40幾FPS都接受到 其實我打簡單GAME 只係拎LOL做標準
想問下第二部係咪可以換7mm 既ssd入去?
係新蛋買野,搞到我好撚頭痕,比錢之後話我 order verification, 但check番個賬單資訊係無錯,根住又唔識搞,盲中中cancel 左個order , 點知發現新蛋同Amazon 唔一樣,係一落order就扣你信用卡錢,搞到好麻煩,要等refund,再睇番reddit上面嘅人講,原來新蛋係要等佢更新幾個鐘,睇下仲會唔會有order verification 情況出現 ,真係大仆街,比佢陰到
第一次果個Verification唔駛理 正常扣到$ 就無事佢無可能扣到$唔出貨
你當買完返黎件野係水貨
第一次係個到買野
標明要 ship and sold by amazon 先得
下次上黎問清潔先ma, 我都明既第一次買係會驚
我以前(不過都成5年前)都好似係咁
新蛋用paypal好順利喎
仲lam埋cash back
網上買野有得用paypal就用paypal安全啲保障又多啲
另外verification意思應該係newegg同信用卡公司ver資料,有時要一日半日 你取消個order做咩
比啲耐性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞