又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
想問下岩岩收到部電腦,有無咩要做?
OT,WD BLACK NVME SSD 加返哂價

有無美國代購網介紹,想買隻ssd平過香港六舊但比人取消order
之前試過部GL702VS export 出mon

去到4k mon 就cap咗30fps

Hdmi定display port 都係咁

係咪硬件限制定係咩問題?
Same Case 我個次搞左兩個禮拜 把鬼火Cancel 左佢就算 一直都無Ship到 Email亦都無再覆我
用paypal會易verify order好多

只要你輸入個地址同paypal match到就得

我估可能因為有paypal代佢承擔咗風險

我試過訂notebook 因為對唔上billing address 俾佢freeze 咗我三個account

後來用paypal就無問題
想問下xps 13 9370 keep 住喺46-48度係咪合理?
同埋睇過隔離post 改voltage 大法
想問下咁樣係咪就改咗?
想要有numpad 又唔太重嘅機 有無咩選擇
15x
7號落單買左fx504
到依家都係
Tracking information received. Shipment not yet picked up by DHL

點解既
dhl未去seller拎貨 耐心等待
唔係急件邊會快
我用特急amazon都2日後先出貨
懶撚到咁就落黃金比錢人賺啦 屌你個閪
我都想用PayPal呀 但係一開又話唔支援又盛 最後我放棄左
新手求救
我係Amazon 買第二部
但我ship個地址同信用卡個地址唔同
所以比佢lock左個ac同hold左我張單
Amazon 都要對地址?
我都唔同但係冇比人lock

同佢CS傾啦
呢到問唔問得desktop
https://lihkg.com/thread/814187/page/1
其實信用卡地址你寫返屋企, shipping填返屋企就得, 最安全
你想填係公司收, 最好之前用過amazon先, 因為2個唔同第一次買最易出事
你唔係盜用人地張卡買野唔會有人理你張信用卡地址, 我以前玩na lol買riot point直頭個billing address係9作一樣無事
https://www.amazon.com/gp/product/B07D4ZML7M/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

入左呢部,幾抵玩
i5 8300h 四核再50ti
圍埋最快既速遞7000有找(要趕住收貨拎出國)
過幾日收到貨睇下出唔出開箱文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞