又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
上代理定間鋪幫你升先
張野點寫
個介面唔係舊式果隻
唔知點用
都係咁做 bios見唔見隻手指?
搵唔到
唔知係唔係從一開始放win10入手指果一步就失敗咗
巴打我聽日先影上黎好嗎
啱啱整咗好耐都失敗咗
走咗去訓教
你試下整過隻window手指,但係全程用usb 2.0
想買部機主玩pubg 同 nba 2k,setting去到中級到,請問最實惠係咪買ASUS VivoBook K570UD? budget 6k-8k, 謝謝巴打們
手指sense到
但係開唔到出黎

https://youtu.be/Dn_8fmOqQGY
跟足呢條片都係唔得
如果係整win10入去隻手指
我就係跟呢條片
但最後都失敗咗
重練啦
重練都唔知要點做先好
有冇巴打可以教下
整過隻手指呀
用下另一隻又好,試下先
但係我想問下我跟嘅果兩條片步驟啱唔啱架
如果唔係手指問題
整幾多隻都冇用
手指有冇話要咩類型?
G持
個bios 有冇顯示到你隻USB?我整嘅時候冇影片咁麻煩 不過都喺下面都搵自己隻USB選擇出黎
Bios有顯示到手指
但唔知點開隻手指出黎
Fx504個bios 係新版
唔識用
我印象中喺bios下面搵到隻USB選擇 好似同同原本個開機選擇調位 將USB拉到第一 原本開機選擇第二 或者 直接禁落條USB選擇到就得 我印象中就喺依2個方法其中一個就成功咗
Eluktronics Mech-15 G2 (USD 1,299.95)
呢部config幾好, 有mechanical keyboard

8th Gen Intel Core i7-8750H (2.2GHz/4.1GHz) Hexa Core Processor, Genuine Windows 10 Home 64-Bit
6GB GDDR5 VRAM Nvidia GeForce GTX 1060 VR Ready Graphics; 16GB DDR4 2666MHz RAM
15.6" Full HD IPS LED Anti-Glare Display (1920 x 1080); HDMI 2.0; 2 Mini DisplayPorts v1.4; 1 USB 3.1 Type-C
512GB (500GB OP) Performance SSD; HD Webcam; Intel Wireless-AC 9560 + Bluetooth v5.0
Premium full size NKRO mechanical per-key RGB backlit gaming keyboard with anti-ghosting, Gigabity LAN, 1 Year Warranty

https://www.youtube.com/watch?v=HubbDiz0nsc

https://www.amazon.com/Eluktronics-MECH-15-G2-Mechanical-Keyboard/dp/B07GH18GQ4/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1
想問一下,係newegg買野有冇伏?
唔買就伏
保養唔知點計
見唔到有
巴打你一喺放多幾張圖片或者講詳細嘅情況出黎 睇下其他巴打幫唔幫到你
好呀

唔知係邊到可以選擇到usb入面個win10出黎
唔該巴打
不過都係好似唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞