又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
好抵, 正常8300h+1050都做緊最少699
個code用唔到
699唔係749, 下個po可以加返係頭1頁了
凶宅賣8500

不過US呢隻好似無獨顯MX150
無野了原來係15.6吋, 我以為係13.3
本來打算當輕薄文書機
其實30日無事 1年內都好小機會有事
巴打仲有無其他心水
完全見唔到US$500以下嘅notebook係可以用嘅,所以喱個post都係標題黨
因為呢個post堅持8代cpu i5/i7
如果你真係想平d 2000$附近都有部win10機但係廢u黎
暫時無

本身樓上acer 真係US$600既話就諗諗,但US$100 code已過期就不了

而家多數係呢部,一係豪d買ownership y530 但太貴唔捨得
加多少少, 買完後悔翻唔到轉頭
例如?
我無買錯, 我意見姐
頂早兩星期買左F510UA先搞d咁嘅野
其實無分別 又係15.6 無獨顯
Backlit keyboard同金屬機身好似好正咁
係amazon買係咪asus有國際保
睇post頭
差200美金,抵咩?
岩D 唔想自己拆開換野既人囉
https://www.amazon.com/gp/product/B079TGL2BZ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
我自己早個禮拜買左呢部
日常打下LOL都handle到
其實拆開咗加SSD仲有無保用?
根據樓主講就冇問題, 拆過入面亦冇任何 seal
真係驚既咪拆返D PARTS 原裝樣上去保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞