又係時間推吓Amazon 平價notebook (8)

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
arm arm 見到巴到再share呢條link, 呢部粒U好d又平d, 仲要唔駛運費,係咪買呢部仲好

https://www.fortress.com.hk/zt/product/swift-3-14-52g-89vg-notebook/p/11674051
3000蚊煲劇機
會另外駁隻mon
唔出街所以 size 重量唔緊要
要有香港保養

有冇介紹
睇清楚寫住缺貨 但依部粒u係低壓版 唔夠你對上個兩個部粒u好

另外你上面個兩部唔直送香港,要用集運,同埋沒國際保養,建議你睇返asus 有1件國際保養田

我落個陣係$829 差百零蚊唔緊要啦
溫馨提示下第1部asus而家減到$649 都幾吸引 但我都係等omen算啦
扺上加扺
唔該巴打,但我搵唔到asus有差唔多價錢(7000樓下)8300H+1050+ssd with hdd version 既notebook, 如果有既希望話我知

kingston M2 SATA 128GB
想問下上圖二手放到幾錢
換ssd多左出黎

kingston M2 SATA 128GB
想問下上圖二手放到幾錢
換ssd多左出黎

SATA3唔值錢?
有咩用 呢條野
打漏左 ssd黎
打漏左 ssd黎

Sata3 128 gb ssd而家唔值錢喇
明白
唔包 佢唔直送 我寄b&s 集運過來

HP我問過佢CS 所有laptop都有1年global warranty ,不過要睇當地至號

我諗你當無先啦
其實我都掙扎左一下,因為amazon 未寄 仲可以cut單

1050 2g同1050Ti 4g 差幾遠

$5000 vs $6500
再溫馨提示下 今個月b&s做優惠 自取每磅平$2
巴打最後換左邊條ssd?
打出黎都係大作低效 相差大約5 fps到
wd black
死啦 咁我轉唔轉太好呢

但omen個樣靚d

-多4g ram
-多左128 m2
-升左1050Ti
wd black

Nvme 500GB $8xx果隻?
試試,性價比高
8750H+1050ti+128ssd
899usd
bhphotovideo.com買fx504
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞