又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
唔該巴打 近排見到部asus ux331藍色 好靚仔, 但係太貴了
請問有冇13-14吋輕身畫圖notebook介紹 主要autocad solidwork 同youtube
budget 1萬內
razer blade pro垃圾黎
又過熱又 鐵板燒
gt75係枱機級產品
良好既散熱同高效能
黎緊我會有自己房,所以想我想放部買左2個月既gt75 8rg,唔知你有冇興趣
理論值1070sli>1080
但有幾多game support sli
gt75 1080版都30000喇
1070sli版先35000
那來差價20000
又一個數學專家?
alienware 係咪有HDMI IN cut左好撚耐喇喎
請問有冇13-14吋輕身畫圖notebook介紹 主要autocad solidwork 同youtube
budget 1萬內
https://www.amazon.com/VivoBook-i7-8550U-GeForce-NanoEdge-Display/dp/B07B7VFTN9/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1532943843&sr=8-1&keywords=asus+8550u+mx150

唔該巴打
2萬頭1070單卡黎
想問有冇輕身notebook介紹
主要用黎lightroom, photoshop, 同埋gopro剪旅行video
唔打機
Budget: $15000
見到LG部Gram好吸引但係垃圾香港LG冇入貨
想去馬但係擔心保養
平平地可以gt75 1070 2萬頭
有錢30000上1080
話說我部gt75 1080可以25000放比你
gs65 1060好似爆左少少budget
vaio?
尋日行過蘇寧

見佢有部7700hq 1070賣20000

香港買電腦真係貴到痴閪線
咩VAIO?
?
vaio都唔識好打極有限
https://m.eprice.com.hk/nb/talk/1143/25792/

唔打機
主力執相 rend 片
有冇得自己加 ram 換 SSD?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞