又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
yes
得唔得閒幫我用相同軟件試下隻ssd

我張單係正價
不過下面有一欄係會員卡-456
但我係冇入蘇寧會做會員既
最好更新埋Razer Blade 15" EC Single-Click Updater v1.01再試
我覺得有影響
想買部notebook打機睇劇 主要玩下fifa,lol
Budget 5000左右
有推介嗎
#1 第1部
想問下各位巴打
amazon 果部s510un 既moon 係幾多ntsc

覺得d 色水唔教到最光既話有d 灰暗,
check 過淘佬有相關型號既moon 可以換,請問各位巴打有無推介邊隻正d . 想光d 睇落舒緩d

thanks for advise.
試下唔做野測?
同埋升左ec 1.1先
呢個好重要
啱啱係hktv mall見到部
新手唔識up圖
asus g752vs
17.3/GRAY/FHD/i7-7820HK/16GB DDR4 *4/512G SSD*2 + 1TB 7200rpm/NV GeForce GTX1070/8G GDDR5/6X blu-ray_RW/8 Cell 96WH/Win10 64bit/2YRS

$15888 原價$26998

除咗粒cpu之外好吸引
但平咁多又好似好伏
邊有平
係香港賣得貴
仲要伏
gp63同ge63有咩區別
其實zenbook 13 如果普通打下機得唔得?
或者外型得 打機又可以 又一萬樓下
想買黎去外國用 之後會長住外國
你去邊到長住?
荷蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞