又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
s1 唔係即係msi p42 既oem 咩?
係啊,淘寶平過港行,但唔敢買
在座各位都係垃圾

咁巴打推薦邊部, 我budget得8000-9000左右
頭post咪有囉
好買唔買買dell d垃圾
我真係唔明點解一個品牌做到連gaming latop都可以偷工減料有散熱問題
巴打去ssp買隻ssd自己加最抵玩
Dell G3確實垃圾, 散熱唔好,
但Dell G5, G7系列ok的, Dell G5 (前身 7577) 平時around 4x尾五x頭, 打機7x度 (用1060 Max Q, GTA 5 keep到順暢行60 fps以上), 散熱好好, 但缺點係機身好重!!! 無可能拎出街, mon唔靚, 無保 (要自己轉premium plus) 等等, 優點有tb 3...
要重裝os不了

重要只係同事
美水果D基本上全部都係2腳,用普通3腳萬能轉插就可以
而家好似買NB揀最平果種速遞就免運費

買左razer既自己上代理換野
而家好似買NB揀最平果種速遞就免運費

原來好似要Ships from and sold by Amazon.com先得
Thx 你試過咁買?
明白,我google 下先
Dell商用有人奶曬野屌曬鬼買9部壞5部
客服玩野
https://www.newegg.com/global/hk/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234966&cm_re=asus_zenbook_13-_-34-234-966-_-Product

點解有呢隻色,香港淨見過粉紅同藍

有冇伏,係咪全新機,有全球保?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞