又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
有d想落呢部 睇埋開箱文
留名
8700k行細箱裝水冷同唔超就安全既.
lm
8700k itx引火自焚 塞條魚入去燒都得
2700x都仲話可以
node睇唔到裡面

我自己諗緊超頻架再車個亞加力膠箱封起佢擺係mon前面 包J到爽一爽
好呀 thanks 巴打
而家可以細機最強玩法係
2700x itx vega56 nano 加埋超細部
望到amd d 垃圾gpu driver ....
老王出唔到啲17cm卡 pcb做唔到咁細
hbm可以連gpu封裝 老王啲ddr做唔到
想要極限細 有撚計
有d itx 都放到原本size既vega 56(rvz01) 但一d 都唔itx size姐

家下日望夜望等老黃出新卡
就可以掉走屋企2張amd rx480 同vega 56
放俾我
張野 期實等緊個fd 俾錢羅走
so
我都想換,唔知我部fx504 換唔換到
點解 ux550 咁 on9 最高 16g ram

razer15配小米gaming mouse

小米gaming mouse2舊幾水做工好好,但較重,鐘意輕既千其唔好買
咁快有 , 咩版本同係邊到買架?
會唔會出開箱文?
我自己都係用重型mouse, 可能手大
仲有保就唔好換住喇,過左先考慮,始終有風險
但用住個真係唔係幾得啲色。

我想換隻靚色啲,唔駛120hz
要小心選擇 screen, 選錯會調節唔到光度....唔係隻隻得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞