又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
$6000樓下
文書用途
15”moon
256gb ssd
有咩介紹?
s510un outbud dd
請仔細閱讀#1
呢到d 巴打都好好人
其他屌到飛起好耐了
呢到要答既問題相對簡單, specs/保養
砌機果d真係答到你燥底
砌機咩5000 budget玩pubg高效144fps 4k真係笑而不語
踩地雷就玩到
一萬內 有咩打機notebook 好推介? 最好amazon 又有,現貨賣又有
Asus fx504 把打點睇
有無差不多價錢更好選擇?
第1部啦, 夠打大作又夠平
8750h+1050? 其實可以考慮返第1部8300h+1050, 都夠推
我怕上網買麻煩,加上香港買有2年保。我睇豐澤有i5版,但同其他鋪i7版價錢差不多。fx504打機評價點?1050挨到幾耐
捱到大作低效
如果amazon買其實安唔安全同難唔難 因為amazon平好多,仲要有1050it。仲有要唔要加4年保?
因為呀媽有資助,中伏我好難同呀媽交代 thank
8750h+1050都係打大作低效. 如果你真係係香港買行貨都得既因為買返黎部野都係一樣, 你唔介意價錢就得
一般你地會唔會加4年保?thank you 把打

兩款除了外型有咩大分別
amazon個保係美國先用到架小朋友
要買就買係asus us 買國際保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞