又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
單係cpu full load 已經會大降頻未計gpu
因為未返到去睇到實物 一陣返去睇下先
全世界的notebook 同手機都係通用電壓,預你周圍帶來帶去,所以唔駛擔心電壓問題
ux580 2018 散熱有冇問題?
https://www.asus.com/us/Laptops/ASUS-ZenBook-Pro-15-UX580GE/Tech-Specs/

呢部? 你想安全買返8300h都得, 已經夠推1050ti
S410UN 有無教學?
搵過下都搵唔到
Ching有無買到?
Btw 依部跑唔跑到VR呢?
果d散熱版、抽風機有冇幫助

有無人覺得個空白鍵左邊個個位有啲翹?
按實2面, 之後按落去睇下cup唔cup得返實返, 但唔好用蠻力
試完都係咁
其實你現實望落去本身個space bar彎定點
如果條野係直應該fix到.
我係我影相既角度望過去條bar都好似係翹起左
https://www.youtube.com/watch?v=QCYOiK9QP08

學唔學到呢條片咁打開佢睇下咩事, 但記住真係唔好用蠻力
好怕自己整爛....其實翹左都影響唔大既...?
你係唔同位置按落去都得就無事
當然想安全就唔好攪佢啦, 不過有d巴打係完美主義者
好啦 唔該晒巴打
有冇D 輕身,13-14吋,平平地嘅notebook推介 唔駛顯示卡都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞