又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
gp低級過ge
入面有野會唔同
可以去newegg 買 有佢升級版 ASUS ROG Strix Scar Edition 原價1499現做緊特價1299 散熱好d
你都係外國巴?
睇過 個外形好一般...
實用>外形
當你預算高既可以外形+實用
例如 razer blade15 2018
幾錢?
最平型號好似16000
實用>外形
幾錢?
最平型號好似16000

邊度買azer blade15 2018好?係咪宜家點都要訂?

睇中左呢部 比香港平好多
但保養唔知點計
但其實都好貴
實用>外形
幾錢?
最平型號好似16000

唔知我買低配定其他原因佢唔折俾我⋯⋯
實用>外形
幾錢?
最平型號好似16000

唔知我買低配定其他原因佢唔折俾我⋯⋯
師兄買中配啦

60 同 144 差好遠..

我係屋企dual screen notebook mon用黎睇下數字only
想問下香港有無benq ew2775zh
Mon po無人理我,price又唔見有價錢
淨睇spec 唔差既
7820hk 係8300h同8750h中間
1070 64gb ram 512ssd*2 raid0
不過華碩依部屎忽野 個design就2015已經用緊
過熱連7700hq都打唔贏
見埋moon個框再加4.幾kg 我玩itx唔好?
分期嘅去蘇寧
唔想煩嘅直接去razer
上網搵1803 下載
window卡更新好閒
尤其而家window咁垃圾
重裝可能更快 ....
Asus 有一年國際保,如果想平d可以考慮 ASUS ROG Strix Scar Edition 都係1060 原價1499現做緊特價1299
想問下
點解好似咩機種係amazon到搵斬好似平好多咁既 係咪有啲咩原因?
係香港賣得貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞