又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
頭先去睇街價FX504

8750 1059 256ssd 垃圾mon 賣11000
8750 1060 256ssd 1TB hdd 垃圾mon 賣13000

Amazon果部起碼寫明120hz mon先10400
[member] 呢部同你講果部fx504有咩分別?
https://www.amazon.com/FX504GE-ES72-Gaming-8th-Gen-i7-8750H-Gigabit/dp/B07DY11M1F [/member]
7千幾的話差唔多, 同埋牌子係話哂都係dell
價錢算合理
g3散熱伏

g5/g7好好多
gt75使撚換芒
呢部野周街都賣呢個價
想問surface book個budget 有咩機好過佢?
會拎黎打lol photoshop, lightroom
同意, G5/G7會好d,

Dell Gaming Laptop G5587-5859BLK-PUS G5 - 15.6" LED Anti-Glare Display - 8th Gen Intel i5 Processor - 8GB Memory - 128GB SSD+1TB HDD - NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, Licorice

https://www.amazon.com/Dell-Gaming-Laptop-G5587-5859BLK-PUS-Anti-Glare/dp/B07CD3MRZD/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1533277738&sr=1-1&keywords=dell+g5&dpID=416PawtdOLL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

未有貨
珍寶
依部個mon暗到想死 好似又係廢mon
依部我見到有貨 899 不過唔直送香港 要集運
咩係廢mon
你依部都係最近先出型號,主要係廢mon i7 cpu 配1050ti 256ssd 賣999美元 本身唔直送香港,岩岩見到佢竟然直送香港

如果你有爬文,其實仲有一部i7版 賣899 係b&h度買,1TB+128ssd

膠巴個部是暫時配置最高賣1299 但用靚mon 16gb ram 1060顯卡
集運 點解唔係dell us 官網買
960 有8750+1060
dell us 都係要集運?
係唔係用靚mon?
本身房有部desktop,但嫌無位,又唔想咁近我張床,間房好細。所以想買部notebook.
我主要都係睇下戲,youtube,一般文書。
我好偶然都有用Photoshop執下相,同簡單剪片。巴打有無邊部推介,價錢唔好咁貴
呢部個芒ok既
咁呢部o唔ok
差唔多呢個價錢 有冇更好嘅選擇
明白 如果講緊行貨仲要係dell牌子, 8550u+mx150我覺得價錢係合理既
amazon仲要計運費, 雖然計完仲平d
有d心動

呢部MSI 8750h 1050ti 都係6700有無伏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞