又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
散熱gm501>gl504
你好!

我覺得Price上的這個產品/服務很不錯:Dell Vostro 14" 手提電腦 (V5471-R1540) [2色] HK$6,215!
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/ec-product-detail.php?ecpid=42980&sh_ref=oth_00bca5abe1e6c79e14bb88f956f018a4
巴打點睇呢部?
算合理, 都打到電競game (60fps)
本身13-14吋機係貴少少
呢部light gaming都夠做,住hall玩完一年之後放返出去又得
平過xps 好多 不過1.67kg 會唔會算重
hi 巴打 我想揾部用嚟打機加翻學用 普通文書 budget7 8千左右 唔知巴打有咩好推介
#1 第3部
價錢合理
係叫做17吋 好似有d 大部同重
想請教下個mon 係咪都算幾好
120 Hz 3 ms, TN Panel, 94% NTSC, Anti-Glare
已經日日講緊依部 1050ti價錢買1060
我有留意到 不過估唔到係17"
我之後睇左Dell g5 15 依部 巴打點睇
比較重大部,番學日日帶都幾辛苦
好 唔該哂巴打
[新玩具]razer blade 15 2018 開箱測試!

http://lih.kg/btExkS

LIHKG @ Android
文書機,唔打機,會拎黎睇下片 ,個mon 想大同靚,輕薄靚仔仲好,一萬樓下,有冇介紹
mon大你要15定17, 15第2部已經係
落ssp腦場睇下, 唔係好多間有1060版賣
如果17?
買17吋機果d巴打最好睇下實物先, 因為都真係幾大部
想搵部 4k mon,輕,主要睇片,平
睇下有無咩推介
4k芒唔會出現係平model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞