又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
https://www.amazon.com/MSI-GV62-8RD-200-Performance-Steelseries/dp/B07D4ZML7M
想問下 各位巴打 嚟部適合 ?平時都係文書,睇戲,玩 stream game , 間唔中先攞番學校用,自己 budget around 6-7000
利申:電腦白痴
冇,要抽起本身個條換大佢

gs65就有2條m2插位
價錢合理, 係香港唔包保壞左自己比錢修理.
冇可能
買咁多次一定係啡色紙皮外盒有封條
跟手黑色內盒好似咁

你間鋪好撚鬼叫咩名
唔該樓主,睇過香港電腦食水勁,所以想下外國買
想係香港買 以下條件幾錢先得?

15.6 hd mon
256gb sdd
8gb ram up
cpu 唔識

主要工作用 run下program
睇片多 打機應該要求唔高

上個post 有巴打share 549US$ msi個部好岩心水

香港買有冇師兄知價位?
豐澤冇gt
真係怕去總代理漢科/felton買
唔該哂巴打

想問多句 點樣check有幾耐保養個啲 起amazon個網到好似搵唔到 thx
由你買果日計起1年保
呢d應該唔似apple咁有個網打個sn就查到
巴打,想請教下點知佢用番個靚mon 同其他版本有咩分別?
主要上美國官網睇資料,同埋睇評測,平價機多數係ntsc45%,顏色暗淡,要去到ntsc72%先叫正常

如果你想買fx504 美國版 得1060先係靚mon 其他版本是廢mon,再唔係比多少少 買gl503同gl703 全部靚mon 散熱又好d
有冇巴打教教我
你打開底蓋 拎條ram去腦場買多條就得
明解 多謝解答
咁請問 除咗原廠ram 仲有冇其他ram推介
13-14寸,i7 16gb 512gb ssd 輕身,$10000左右有冇咩介紹?🙇‍♂️🙇‍♂️

睇緊UX311UN
請問Razer部機係咪有個耳機送?
我而家部機

顯示卡係GTX960M
其實而家完全唔夠力
請問mx150降頻版係咪差好多 ? 同埋點分架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞