又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
但係講緊連apple啲機都會平啲喎
想問Amazon 買Microsoft laptop
香港有沒保架
無...當水貨
你地部機平時上網幾多度?
我個部5X度 機背熱到擺唔上大髀
其實正常都擺唔到
我以前老闆買左部macbook air都同我投訴, 話睇片都唔可以放係大脾到熱到pk
問我點攪 我都係答佢要搵野墊
40尾-50頭左右,有用NB散熱器墊高同吹住
想問問你部razer最後使咗幾多錢?
$20399分12期 144hz 512gb 1070版
共實我識人可以做到20000不過要一炮過
可唔可以幫幫手升左個Razer Blade 15" EC Single-Click Updater v1.01再test下ssd速度?
不過你唔升會一睡不起

My Razer Blade 15” (2018) will not wake / power on from sleep mode.
Please install the latest EC update from Razer to your Blade 15” (2018). You can find the updater and complete instructions here.

http://drivers.razersupport.com//index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=766&pcid=765&nav=0,350,765&_ga=2.251999040.873958279.1533318070-969244213.1533006230
免息分期?

不過呢個價係sales私人比
睇佢想唔想做你生意
我都有frd做蘇寧應該可以做到呱

其實我苦惱緊gs65 vs razer
我唔係heavy gamer, 65個throttle問題應該唔太影響我,又輕啲續航好啲,不過razer就靚仔啲
如果做到免息分期又幾抵玩
想買部得閒打下機
頂盡既GAME都係呢個SPEC

處理器: Intel: Intel Core i7 2.6 GHz | AMD: 3 GHz (or higher)
記憶體: 4 GB 記憶體
顯示卡: Any (1.5 GB RAM or higher)

係咪第1頁求其揀部都得
電腦白痴
巴打可唔可以講吓邊到做緊衣個offer?
想問如果要睇實機係唔係要落cwb 專門店?
yes
免息分期?

不過呢個價係sales私人比
睇佢想唔想做你生意
想問如果要睇實機係唔係要落cwb 專門店?
yes

好似得一部
岩岩打左去問
我果部要下星期先到
同巴打們唔係同一批
岩岩打左去問
我果部要下星期先到
同巴打們唔係同一批

Razer blade 蘇寧
解決左所有問題了
今晚寫個開箱文先
用緊咩機
8代i3雙核, 打到lol但fps唔會太高
原來上面果部有dvd機, 下次有人問一定要dvd可以推下呢部
#1 第1部 有國際保嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞