又係時間推下amazon平價notebook (5)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
GT系列大牛龜
但散熱真心唔錯
唔見wo
巴打用邊部
條link係睇你有無運
抽中買gift card 回10or15
Fx504有8750h 1060版

$10400左右仲包埋256ssd 1tb hdd

仲有一年保用,啱晒個fd

不過應該又係焗爐一部
也撚野呀
gt75得1070/1080/1070sli
其餘分別咪係ram/ssd/wifi卡
咩價錢比咩你
那來咁多version
gt75 8rg
Amazon好多1萬左右 8750h 1060揀
而家出面賣緊30000個部
玩左2個月黎緊有房可以轉返枱機
睇spec喇屌
仲有邊部?

Acer 9600無保,得256ssd

唔計FX504下一部已經係Sager 10620

其他一係再貴,一係唔送香港

又有保又一萬左右係得FX504
枱機打算砌乜?
過咗我budget
不過一直有睇開你啲開箱文
個spec的確好吸引
膠巴仲有 義海件?
想問下各位巴打用newegg買
個價錢係用HKD俾定USD俾?
因為我顯示嗰到喺HKD
同埋想問下大家對aorus x5v8有咩評價
有冇巴打係amazon搵到Acer switch7
我搵極都搵唔到
想問下notebook想加ddr4 8gb ram買咩牌子
利申 買咗acer predator helios300 i5 8代
爸打 有沒有輕薄的細亡10-14寸 行i5 但想要512gb 主要文書存相 謝謝
asus狗也不屌

終於幫個fd訂咗

ASUS TUF Gaming Laptop (FX504) 15.6” Full HD, Intel Core i7-8750H (up to 3.9GHz), 120hz 3ms FHD Display, GTX 1060 6GB, 16GB DDR4, 256GB PCIe SSD + 1TB HDD, Gigabit WiFi, FX504GM-ES74
呢部散熱得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞