(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(15)

1001 回覆
151 Like 3 Dislike
睇黎我送比大鳩志嘅禮物將會發揮好大作用
Btw,
學成回國,在中國航天科技工作,每月領取國家發放四千人仔的特惠津貼。
真係好好笑
好多文
十成係個死差佬手上勇球布正麗
孫權話過得唔到既野唔可以比志志得到
鳳姐始終算得到
反而布甸完全失去
所以估計孫權最終推布甸出去比黑警享用
志志最後憑追踪器搵得到布甸

黑警食唔食得成布甸就要問作者啦

所以作者無講錯
志志無出手救鳳姐
只出手救布甸

咪住
作者講過會有人死
btw 好奇究竟追踪game boy 個地圖有幾清
push
硬係覺得游大輝立左死亡flag
好多文呀
8月份更新書店名單:

商務印書館
銅鑼灣(怡和街)、北角(英皇道)、鰂魚涌(康怡廣場)、香港仔(香港仔中心)
旺角(彌敦道)、佐敦(佐敦道)、尖沙咀(美麗華商場)、九龍灣(德福廣場)
屯門(時代廣場)、屯門(良景廣場)、天水圍(T Town)、上水(龍琛路)、大埔(太和廣場)、沙田(新城市廣場)、沙田(希爾頓中心)、將軍澳(PopCorn商場)

三聯書店
中環(域多利皇后街)、灣仔(柯布連道)
鑽石山(荷里活廣場)、九龍灣(淘大商場)、觀塘(apm)
元朗(元朗廣場)、元朗(青山公路)、青衣(青衣城)、荃灣(富華中心)、葵芳(葵涌廣場)、馬鞍山(馬鞍山廣場)、將軍澳(東港城)

大眾書局
小西灣(藍灣廣場)
奧海城、旺角(始創中心)、黃埔(黃埔花園)、黃大仙(黃大仙中心)、九龍灣(MegaBox)、油塘(大本型)
屯門(屯門市廣場)、元朗(YOHO MALL)、荃灣(荃新天地)、大埔(大埔超級城)、沙田(瀝源廣場)、沙田(第一城)

中華書局
將軍澳(新都城中心)

誠品書店
銅鑼灣(希慎廣場)、太古城(太古城中心)、尖沙咀(星光行)

其他
{prologue}:旺角(新世紀廣場)
天地圖書:灣仔(莊士敦道)
漢榮書局:油麻地(彌敦道)
森記書局:灣仔(軒尼詩道)
城邦書店:灣仔(駱克道)
開益書店:旺角(西洋菜南街)

澳門
星光書店:大炮台斜巷
星光書店:澳門理工學院
一書齋:高地烏街
宏達圖書中心:水坑尾街
澳門文化廣場:荷蘭園大馬路
未留名未正評的爸絲打
可以做野

個POST 就爆

轉場再傾

https://lihkg.com/thread/776319/page/1
有文 早抖
硬係覺得我應該會出事
可能布甸係原timeline就係比孫權賣左比黑警享用之後自殺,之後又返返黎1998
咁佢應該知孫權背後有黑警撐,會話俾水桂麗知
放心

傻人有傻福
希望到第三部嘅結局仲有我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞