【鋼琴之戀】《妳是天使,我也要與妳醉在愛河》

983 回覆
24 Like 6 Dislike
好啦,比番個好教大家訓啦
考完試冇野做
等文等到發霉

我盡量po多啦

考緊都不忘追你故

多謝支持
CCTVB位(2)
食個宵夜,番黎繼續

通常依個時候得唔到個人會借意引開繼而強姦
根據我26年cctvb經驗分晰

話哂教會女仔,Avis唔會狠到真係老強佢掛
CCTVB位(2)
食個宵夜,番黎繼續

Avis:「 得唔到你個心,都要得到你個人」
好sweet
露兒精靈地看著我,問道:「唔通......你掛住Avis?」
More

櫻下巴打: The bridegroom looked at the angel while he was taking photo😹

幾時有喱一幕發生

Btw Franz哥終於做到野 一早應該咀落去
好連sweet呀 感動到呢
CCTVB位(2)
食個宵夜,番黎繼續

Avis:「 得唔到你個心,都要得到你個人」

紅顏禍水,個個都滾
好sweet

基本野啦,對Franz黎講
留名睇跳樓
幾時夢醒
咁咪好囉乖仔
露兒精靈地看著我,問道:「唔通......你掛住Avis?」
More

櫻下巴打: The bridegroom looked at the angel while he was taking photo😹

幾時有喱一幕發生

Btw Franz哥終於做到野 一早應該咀落去

we know just good, don't expose
好連sweet呀 感動到呢

點解出親呢個chapter都有人話好sweet

射兩槍先
留名睇跳樓

派錢就係拎黎跳樓
幾時夢醒

傻豬黎既,做咩諗呢啲姐

新篇少左好多對franz 不利既因素
而franz 又大膽左
教友都幫埋一份 可喜可賀
咁咪好囉乖仔

有個靚靚女朋友,就可以拋低老母了
你自己留起馬交啦,師奶,個仔要出去見識
Btw 表白果段野太長太累贅
下次可以試下將佢斬成幾段
中間加返d 兩個人既小動作
好似一路講 一路睇下紫琴既反應咁
又或者描述下男主一路講一路既心情起伏咁 就算加插d 回憶都可以

始終表白好重要
就咁一大段唔斷氣有種唔知點既感覺
咁咪好囉乖仔

有個靚靚女朋友,就可以拋低老母了
你自己留起馬交啦,師奶,個仔要出去見識

留返師奶天使比我
Btw 表白果段野太長太累贅
下次可以試下將佢斬成幾段
中間加返d 兩個人既小動作
好似一路講 一路睇下紫琴既反應咁
又或者描述下男主一路講一路既心情起伏咁 就算加插d 回憶都可以

始終表白好重要
就咁一大段唔斷氣有種唔知點既感覺

我覺得咁樣一股作氣好啲喎
雖然無阿正同我表白嗰次咁浪漫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞