【鋼琴之戀】《妳是天使,我也要與妳醉在愛河》

983 回覆
24 Like 6 Dislike
好 sweet

暴風雨的前夕
好 sweet

暴風雨的前夕

Jason 又好Avis 又好 其實可以死
唔好再要luey失憶喇 step brother
好 sweet

暴風雨的前夕

求你唔好亂黎

你想死吖?

彤彤咬唇迷死人

好煩架,咬親唇就多數有事求你架啦

但係你一樣會落撘

sadly, I didn't really fulfill many promises I had made to her

彤彤咬唇迷死人

但係你一樣會落撘

真毒梗係落搭

I know that feel

但係你一樣會落撘

sadly, I didn't really fulfill many promises I had made to her

I know that feel , bro
好 sweet

暴風雨的前夕

Jason 又好Avis 又好 其實可以死
唔好再要luey失憶喇 step brother

they're all good people, my friend
好 sweet

暴風雨的前夕

求你唔好亂黎

Adam and Eve know not joy, for they had no sorrows

To experience joy, you must learn to take sadness first. Hiu Lam must die, Luey must be separated form you. After all the heart-breaks, joy shall come.

彤彤咬唇迷死人

但係你一樣會落撘

快點咬唇求我

you lose your heart in 3...2...

彤彤咬唇迷死人

但係你一樣會落撘

快點咬唇求我

you lose your heart in 3...2...

喂吔衰人唔好再講嗱

彤彤咬唇迷死人

但係你一樣會落撘

快點咬唇求我

喂吔衰人唔好再講嗱

喂咩吔,你因住我掉你落吐露港啊馬鞍山妹

彤彤咬唇迷死人

但係你一樣會落撘

快點咬唇求我

喂吔衰人唔好再講嗱

哼你試下吖
紫琴沒有鬆開我的手,還反而走前了一步...

身處水底的我們受到的阻力十分之大,但我還是克服了水壓,伸手出來輕撫著她的臉龐...

我對她的愛,從來都不計任何條件。

她的臉又泛起了兩片紅暈,甚是好看,她含情脈脈地凝望著我,我也深情地看著她,我的眼中只有這教我魂牽夢縈的薰衣草天使。

因世上的至愛,是不計較條件...

誰又可清楚看見?

......

「你地兩個做咩啊?禁止潛水啊!」:陸上的救生員大喊

我尷尬地鬆開手,紫琴也不禁一笑...

我們趕緊游回水面...

比人罵了一頓後,我們便回到大隊。

能與你在一起,即使是瘋狂得闖了禍,被人罵,心中也只感受到甜。

這趟溫泉之旅的活動十分豐富,泡完溫泉後我們還浸鹽浴去了死皮和蒸了桑拿。

在這裡兩三個小時,玩遍所有的設施後,我們便換回衣服,起程回到巴士站坐車回去。

天色已黑,大家都累了,我和露兒坐在一起,她卻在「釣魚」,昏昏欲睡,睡一下醒一下的樣子。然後下一秒......

係水底會聽到陸上既人講野?唔想kiss人地姐... 都唔洗咁架... 零分重作

彤彤咬唇迷死人

但係你一樣會落撘

快點咬唇求我

喂吔衰人唔好再講嗱

哼你試下吖

我有咩唔敢
有名比你地叫整估專家

龍小姐又唔起到,咬我食吖?
加速加速
係水底會聽到陸上既人講野?唔想kiss人地姐... 都唔洗咁架... 零分重作

講野果個可能唔係救生員
幻覺嚟嘅姐 嚇我唔到ge

講野果個可能唔係救生員

作者之神太過份, 無法容忍 ( 講笑渣我 但係咁好既氣氛仲摸埋人地塊臉, 咁樣CUT法唔係路囉... )
加速加速

一日四千架啦喎義弟

講野果個可能唔係救生員

作者之神太過份, 無法容忍 ( 講笑渣我 但係咁好既氣氛仲摸埋人地塊臉, 咁樣CUT法唔係路囉... )

一步一步來,好好珍惜她

講野果個可能唔係救生員

一步一步來,好好珍惜她

係咪架,唔好呃我啵,心靈太脆弱唔嚇得架

一陣琴兒被人NTR左去,由另一位人夫好好珍惜佢,都係作者字面上(角度上)既珍惜

講野果個可能唔係救生員

一步一步來,好好珍惜她

一陣琴兒被人NTR左去,由另一位人夫好好珍惜佢,都係作者字面上(角度上)既珍惜

你呢種推測都係一種可能性姐,唔好咁灰心
拿,作為樓豬,我係唔會話比大家知sad or happy end既,講黎就冇意義啦

你咁著緊琴兒做咩姐

講野果個可能唔係救生員

一步一步來,好好珍惜她

你呢種推測都係一種可能性姐,唔好咁灰心
拿,作為樓豬,我係唔會話比大家知sad or happy end既,講黎就冇意義啦

你咁著緊琴兒做咩姐

Because I've already treated her as my daughter.
文呀

一步一步來,好好珍惜她

如果以作者個角度黎睇
將紫琴寫比franz 為妻成雙成對

對作者黎講又何嘗唔係一種最痛心既NTR

一步一步來,好好珍惜她

Noooooo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞