[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
雷神新武器幾靚喎
可能CH唔想用無左隻眼既形象或者其他原因
有可能 演員都係睇首映先知係點
幾時有徒手過
依家有幾多/有冇地球人知Thor 冇左隻眼
網上聽番黎,話有d場口係拍錯左,唔記得thor 冇左隻眼。
之後先將錯就錯,補番太空船rocket俾假眼佢個場

假左啲喎,咁多工作人員都冇人記得,kevin feige都會監督住,就當全世界都失哂憶咁,連chris hemsworth都唔記得?
佢用左腳既甲轉移上左隻手 一開始係頭盔爛左 轉移左一次 再轉移多次整把劍 但已經俾人搶左再插落去 之後已經完
三巨頭真係ca比較小表演,希望下集有
今集im死鬥真係正,打到無武器要徒手擋,我諗ca都未乙必在頂到咁耐
幾時有徒手過
係titan最尾已經打到無哂,盾都出唔到,要雙手去擋,當然嚴格黎講仲有cover
佢用左腳既甲轉移上左隻手 一開始係頭盔爛左 轉移左一次 再轉移多次整把劍 但已經俾人搶左再插落去 之後已經完

我以為個到係粒reality stone作怪,令到佢啲甲慢慢消失
由dr strange 交石嗰一刻已經導向緊會贏嘅未來
所以DS睇完未來之後嘅野全部都會由唔合理變到合理
幻想下集SW 大爆發變左癲婆,解決左thanos但做成更大危機

this?睇到groot呆左
會唔會有偏激份子責怪地球英雄avenger 點解無盡力阻止
怪佢地唔保管好mind stone time stone?
最後己經想自己殺vision架啦
點知thanos 用time gem
咁都有得怪
好似係有見到雙手無左甲 但已經係比thanos插中停左攻擊
封鎖消息 安撫市民
地球人on99咁 邊知發生咩事呀
no more Mutants
無左地球一半人口,人口壓力無晒
國務卿個撚屌 唔知有冇化灰
如果唔係下集又出黎鳩噏,同埋叫唔叫證明左ca3 隊長果套先係正確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞