[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
最好xmen
應該美國,我澳洲睇啲人好正常
其實唔係隨機
點解奇異博士就算死都唔用時間寶石?
其實都唔會砍到
求長期頂置
DS睇左140萬零幾次未來,基本上包含哂你諗得到的打法,結果都係輸。得1次最後贏到,就係而家的打法。
咪係本身隻手出緊招你點斬落去
Space gem 就可以
最後尾 thanos 嗒完手指入左果個 空間同gamora 既對話 其實有冇咩喻意 好似好玄咁
Thanos既泰坦族,同kree係原著有冇對打過?
AOS講緊kree要黎攻打地球
不過唔知AOS既時間線係邊位
其實咁拍一定有原因
Sw vision本身係力量型
打起上黎破壞力強但技巧策略差
而嗰兩隻都係靈活反應快同近戰型
所以好多位可以突擊/借力打力黎舞9 vision sw
但cap佢地本身都係玩策略組織同突擊
好快disable其中一個再disarm第二個
成個過程半分鐘都唔使
根本係靠佢地三個本身經驗同密契好
同埋電影嗰兩隻black order應該gamora/drax級數姐
無佛地魔咁勁
男人老狗差啲睇到流馬尿
最痴線係peter訓落stark到 話唔舒服 自己唔想死
Tony stark由一開始自大到仆街
慢慢了解隊友既重要性
甚至avenger2見到最怕既事就係隊友死哂
Spiderman homecoming 個陣當peter係自己個仔咁
怕佢出事
到宜家最後身邊既人全部死哂 得返自己
尤其是spiderman死係佢面前
屌講講下都想喊
有五石齊發抗衡住
你話劈頭就劈頭咩
一嚟就勁震撼
Same feeling. Spider-Man 真係當咗Tony 老豆。個scene 好sad
我估係喻意緊Thanos內心的倒影以佢最愛的人形態出現問佢有何得失,而Thanos回答自己內心犧牲了一切,但最終大業告成,拯救宇宙,所以值得。
根本就係主角
Thor用彩虹橋返地球個幕型撚到震
向心愛既人交代自己完成使命
(再次說服你佢最愛既係gamora)
岩岩先睇
好好奇下集會收科
漫畫就講佢最後打贏哂覺得太孤獨之後自爆
好希望下集唔會咁樣end
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞