[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
dp2 solo一上
avg肯定冇開畫冠軍架啦
係睇之後有冇牙力贏番
小辣椒有提到Morgan,Marvel係有呢個角色架喎
嚟緊有dp2同套solo
IW贏可以睇幾次發掘新亮點同埋虐待多自己幾次

dp2短時間睇多幾次都會悶啦
IW有少少機過到SW7架 我希望佢做到
dp2 solo一上映個星期
avg肯定冇開畫冠軍架啦
係睇之後有冇牙力贏番
上便條友唔記得咋唔係我呀

睇名啦CAPTAIN MARVEL 都要問人點解有2個既FANS
SW7 埋單2B多少少

唔知IW得唔得
果下真係屌你老母,同SW一齊心碎
大家咁撚辛苦先滅咗粒石,結果三秒唔洗就還原咗
對比起以前既marvel戲 呢套真係癲 唔同層次
Solo收皮啦
滅霸第一次avg1出場個演員又真係唔同avg3嗰個嘅,紫好多就唔知
唔知迪迪尼高層諗乜
Solo擺12月同aquaman攬抄好過啦
真係睇到好辛苦好絕望
以往咁多套電影啲英雄都係屈機加主角光環
琴日喺戲院睇到窒息feel 成個人好緊張
不得不佩服兩兄弟可以帶到個絕望感比觀眾 同埋演員啲戲
屌你老母本來講句we are out of time嘅時候已經喊
結果Vision講I can only feel you嘅時候已經控制唔住自己
結果爆炸本來想鬆一口氣
結果倒轉時間屌你老母啊啊啊啊啊啊
我本來以為會靠時間寶石倒轉時間黎多次
結果依家Avg4有咩人都好難講
其實今次a3應該唔多唔少帶挈到dp
好多人睇完a3之後
唔知頭唔知路見marvel就睇

chitauri leader 個時講the universe will be yours

目的同今次明顯唔到啦

不過咁耐前director都轉埋咁駁又好無謂
dp2之前試播好似話好唔掂要補拍

不過dp我都會睇
開左12 自己出去搵
平時就係知正義必勝 所以果個緊張感都少咗
今次係知會有人死 會傷心 但係都會緊張 心急想睇
同埋用兩套戲舖一條線真係差好遠
villain won
可以想sacrifice solo 比 sw diehard fans 下下火
Asgardian好慘
本來已經睇架飛船度俾thanos秒左一半
用完手套爆嗰六粒石既力量後又無多一半
連打既規模都完全唔可以比較
之前可能會覺得黑豹美隊好勁
但一睇佢地打真係會發現…其實佢地都只係人類黎
仆街 有冇人阻止芝士壽司
佢又講火影
唔洗屌佢 負皮佢個火影cm就夠
可以夾硬講宇宙係你嘅 之後想點就點
咩平衡失衡都好
真係戲裡戲外都付出咗最好嘅野
劇情 演員嘅演技 suit嘅設計 動作戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞