[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
可能佢唔鍾意咁花俏
你見佢打hulk都鍾意徒手打
咁reality 先係最好喎 好似the destroyer 咁變午餐肉 做完自己野就走咁係最乾手淨腳 又唔洗慢慢打
不過唔打我地又邊有野睇
佢可以控制啲野點郁你覺得佢唔識用黎控制個操縱桿?
power, space, reality 已經好屈
呢套野好似講緊WW3咁
用黎用去都係Power太單調
好似最後用Space令Banner穿過佢
先突顯到啲Infinity gems既能力
但係佢又好少用
記得之前動畫版用space用到好似DS幫SM咁飛黎飛去打 但俾Hawkeye破左
Space根本係完全迴避
打從骨子裡善良
烏木好似係用魔法操控?
定係念力
最尾居然俾Thor劈中
仲要話你應該劈頭
唔硬接點令你feel到真嘅絕望
我估蟻俠既Hank Pym最後會消失
先帶到Scott同Hope過黎
time stone基本上比你有時間用佢真係屈機
唔夠打又load save
打前又可以預知,做戰術分析
如果佢劈中左之後show返係幻覺
劈死左Cap會更加絕望
Thanos vs Avengers
重溫下
唔知幾時會delete
https://www.youtube.com/watch?v=AxsT74HZOuk
洗唔洗新聞都賣哂啦
其實佢全部招都可以唔接 睇佢將banner一野穿透果下我以為ff
Thanos細細個已經對智識追尋好執著 執著到生劏自己呀媽 去搵有關生命起源既智識

至於Tony 關唔關AOU事?
見撚到starlord個撚樣就扯火
估唔到把雷斧可以制衡到手套d激光 仲成把車埋去thanos心口
可能tony同隊長會消失
蟻人比左兩個手套佢地
個手套應該係放個縮小牌
三個由微型宇宙入去靈魂寶石救人

此情此景
加埋Curse of knowledge啦
Thanos細細個已經對智識追尋好執著 執著到生劏自己呀媽 去搵有關生命起源既智識

至於Tony 關唔關AOU事?

絕對係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞