[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
Thor帶住一隻兔一棵樹返嚟個感覺真係好搞笑

成套戲有咩型得過thor依下

Russo bros真係好叻洗底
CA2,3搞起返ca
Avg3一洗thor係thor1,2既on9形象,同埋thor3既搞笑形象,一次過包攬幾個深刻場面,要傷心有傷心,要型就更加型到裂
仲有鍋物先
鍋物先仲要係一句對白一個動作已經成功洗底
有冇留意到captain出盡奶力去擋thanos個拳個時
Thanos係訝異咁望一望cap 先再一拳打到佢飛起?

照正常咁諗 開波hulk都唔夠thanos大力 captain會擋到同捉實佢一陣既? 會唔會同avengers 2入面captain輕輕郁到thor個鎚有關?
鍋物先今集我都俾返分佢
今集smart 好多

同sam friend左好多
所以qna真係要加返curse
一句話收到
之後熄撚左個全息投影
型撚到
但鍋物先件甲仲係好流
Wm而家都可愛左
個鎚係靠大力架咩
兩樣野
唔關事
見個普通人仔可以擋到自己 係會有d驚訝
Thor傷心得黎又講到笑,講得笑黎又會傷心嗰種性格先最正
痛完就咬緊牙關繼續上
為左整個鎚連死都唔怕
霆鋒上身咁一句:我來推!
真係型到痴線
佢意思係會唔會係意志影響到個手套,同個鎚一樣
鍋物先今集順眼返
最尾消失
Wm第一個搵sam
你唔係覺得loki會正義感泛濫 跟住派兵去打thanos呀?
沒有制造過的槌 我也想試一下
有可能喎
類似咁啦

應該唔會係樓上有巴打話覺得係普通人類都擋得住而咁樣掛

有冇漫畫撚解話
漫畫野唔可以放落mcu , 兩邊獨立

成套戲有咩型得過thor依下

Russo bros真係好叻洗底
CA2,3搞起返ca
Avg3一洗thor係thor1,2既on9形象,同埋thor3既搞笑形象,一次過包攬幾個深刻場面,要傷心有傷心,要型就更加型到裂
仲有鍋物先
Thor傷心得黎又講到笑,講得笑黎又會傷心嗰種性格先最正
痛完就咬緊牙關繼續上
為左整個鎚連死都唔怕
霆鋒上身咁一句:我來推!
真係型到痴線

佢笑住講話憤怒令人更強大,之後擰轉面抹走一滴眼淚個下 睇到好心痛
不過唔係拉既咩
隊長都好堅
頂到thanos一拳打頭
雖然未必全力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞