[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
Hulk 講no好好笑
臭pussy
其實係咪cut左,定係我暈左無睇到
點解banner會有hulkbuster揸
其實AVG 2 Thor 都仲係成個on9仔咁
好彩thor 3成功洗底,先做就到今集既雷神

今集隻隻英都升級左
可惜Vision 同Sw 依Pair 開頭弱化到奇低
要ca 出手救
不過都係既,唔係點安排到D人出場呀
無錯 佢未拎到time stone個陣 im都差啲死 ds開技打佢都無用 根本泰坦星個隊都無咩機會贏 真心唔知點解佢覺得有得贏
Hulk一直都唔肯出黎你想佢人型出去打搏會變身?
Groot最大貢獻係咪用隻手做stormbreaker個柄
其實係咪cut左,定係我暈左無睇到
點解banner會有hulkbuster揸
Hulk一直都唔肯出黎你想佢人型出去打搏會變身?

唔知係邊到拎左tony科技
比我印象最深刻
真係Thor同rocket喺船上對話演嘅內心戲
睇到我都好揪心
同埋蜘蛛仔對死亡嘅恐懼 做得好
有打細怪
Avengers個基地囉
去戲院看左兩次, 成套戲咁多人絕大部份時間分戲分得平均同正常, 唯獨隊長出場呢幕騎呢到核爆
成套戲剩係打機
人地小學生難得儲夠零用去睇戲想入黎討論下你就咪笑人啦
其實我覺得差唔多啦 如果要同漫畫比 就無野好講啦 但係電影黎講 實力都差唔多black order啲人又唔係廢既 係車站個到 sw同人單挑緊 都仲可以飛到過去救vision就已經好勁 之後佢一邊要摧毀粒石 一邊邊要擋住thanos 你估咁易咩 thanos仲屈過hulk喎
咁撚有氣勢都話騎呢 隊長出場差啲想嗌出聲
小學生返去做功課啦考試未
出面啲人既Logic
1. 唔可以拎競爭對手做比較
2. 一早就知臭, 但要“陪fd”所以要奶
3. 爆谷戲唔應該存在
重有
4. 有人唔睇Q&A loop 第500次, 你屌佢係你唔體諒好惡
Spidey果幕真係好好睇
出面越嚟越多自命清高撚 話唔會睇嘅小學雞
各位m記手足可以無視就儘量無視 擺明引戰on9仔
都係
不過thanos其實最後會唔會係花生mode睇你整死vision
反正我有time stone
係reddit睇到

Heimdall 臨死送hulk返地球前講咗句,“All-fathers, please let the dark magic flow through me one last time”

呼應返第一集avengers loki 對thor講, “ with the bifrost gone, how much dark energy did the All-father muster to conjure you here?”
Hulk一直唔肯出黎係咪因爲佢覺得地球d人唔鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞