[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
https://youtu.be/3DGlk_JAm8U

恭喜Ultron, Hela, General Zod估中曬

然後真係Commercial Suicide
最後要靠Deadpool嘴炮死Thanos

#9up
編劇用DS把口話你知 睇左咁多未來都係輸呀 得一個贏呀
而家DS 引導緊去果個未來呀

明唔明呀 咁又未必
心靈摧毀到 係因為sw既力量都係來自於個粒石 所以得佢一個有能力摧毀到 但係唔代表佢有能力摧毀到其他寶石 你要搞清楚
妖我寧願d 人ff 話自己個「諗法」係第1400603 個可能性
祝你全家死清光
成套戲最騎呢反而是隊長出場,有咩理由black order 可以壓制紅女巫,反而比隊長同widow 當公仔咁舞?

紅女巫的力量勁過一百個隊長加埋

後面紅女巫一手毁聖石,一手用混沌波擋有5粒石的thanos 先正常

基本上復仇者最強的壓箱武器是紅女巫
其實本身已經好撚低
隊長近戰屈機d?
壓箱

因為sw 本身nerf 左
第二要保護vision
係 你見佢成日個身係到閃下閃下就知
sam jackson飾演sam jackson
臨死都要mother fucker
就算nerf 都無理由同一集的實力前後差咁遠
唔知有冇睇漏
DS同說書人講粒石有咒語
又同thanos講話有咒語無咁易解到
但彈指又可以變人做灰

PM 點解咁易就比車車死

睇到IM比thanos一刀隊落去 好心up

睇日出個到 有種孤寂既冷
應該會睇多次
求大神幫手
佢話總之唔齊石就有得打
有無諗過thanos係泰坦星同地球秒晒啲英雄果陣都係唔齊石
泰坦星果陣都重可以打返場
Im,dc都可以單挑下
係地球果邊直頭一秒一件
無論齊唔齊石都係得thor一個有機會打贏
iTunes
呢度唔係討論區咩
做乜要去另一個post
一向sw實力就唔穩定
覺得今集好多對比
雷神3果陣huk霸住個身體兩年都唔想比banner出嚟
今集banner救返佢轉頭都唔肯出

開頭vision救wanda留底唔好走
睇完單新聞之後又到wanda救返佢轉頭
條友on99
搵過無呢段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞