[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
有無人知點解雷神個斧頂到六粒寶石?
Buff
如果真係隨機,呢論上thanos 撻完手指之後都有無限個可能性,同埋理論上抗制唔到出邊個未來
Btw Spider-Man 同tony 最後比我感覺好似父子。望住佢死
其實個一半人消失係咪隨機?如果係咁im同ds都有可能消失
屌 ds就係睇過未來 知道跟呢條路行 im唔會消失
如果真係隨機,呢論上thanos 撻完手指之後都有無限個可能性,同埋理論上制唔到出邊個未來
如果有gif圖就正 勁撚型
自帶avg bgm型到出水
同bp兩個最強人類打怪又係型撚到
成套戲最騎呢反而是隊長出場,有咩理由black order 可以壓制紅女巫,反而比隊長同widow 當公仔咁舞?

紅女巫的力量勁過一百個隊長加埋

後面紅女巫一手毁聖石,一手用混沌波擋有5粒石的thanos 先正常

基本上復仇者最強的壓箱武器是紅女巫
隊長近戰屈機d?

因為佢單手接左proxima midnight 支矛,bw用支矛搞掂左亡刃先
雷神落地果下
元祖成員得局長消失左
希望Marvel同Fox傾好比Xmen 同Fantastic Four係下集出來打Thanos
屌你係咪都亂鳩咁叫既
其實因為thanos 一直有追開mcu,
所以潛意識唔捨得殺佢地
就咁睇Reation就正 要我同場真係不了
Cable Vs Thanos
想睇Phoenix 打Thanos
下集已經拍完好耐
A2喺德國睇,班友勁興奮未開場就隊啤酒
全場都好靜,出credit無人走,完咗post credit scene全場拍手歡呼
之後佢哋出去買多杯啤酒睇下一場
終於睇左,未試過睇Marvel電影走嗰陣係咁壓抑

最驚喜係Red Skull出番黎
DS見到個贏既未來有tony,知道要贏,tony唔可以死
覺唔覺今次復仇者聯盟就係輸在無鷹眼?
講真鷹眼乜箭都有,仲勁過無限手套,根本鷹眼先係最強復仇者
利申:9up
youtube有偷拍,可以重溫一下
https://www.youtube.com/watch?v=yhkp80R425k
Loki 好鬼正
好似你呢啲咁都好地地
樓上個Reation係咪都吹口哨叫囂
嘈撚到
你話我唔識鬼仔性格都係咁話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞