[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
第一時間滅撚哂班支那狗
如果佢睇到唯一一次贏係要交出寶石呢?
係咪都照整爛呀?
雷神係精靈召雷果幕又無左

個幕明明好正

this?睇到groot呆左

我真係情願drax少廿秒on9位 keep返呢幕

留番所有情感係wakanda登場個個位爆發都唔出
真係射左出黎
thanos一陣同你講你哋自己殺嗰啲唔計
依家開始計一半
但段片寫Guardians of the Galaxy Vol.2 Behind the Scenes - 2017
原來fake鳩人
一來,reality 可以改變現實物質
支核彈變埋蝙蝠都得

二來大不了用space逃走
咁又未心, 總之集齊唔到石都有得打, 集齊到一啪手指就秒點打呀?

所以我覺得罪魁禍首都係DR, 佢可以唔駛死就咁整爛果寶石都唔做
如果佢睇到唯一一次贏係要交出寶石呢?
係咪都照整爛呀?
所以有啲牽強, 我明白係想駁故事

去到個刻其實真係唔知做咩好
唯有信個條唯一嘅路
星期六日準備又答問題啦
我覺得復4會交代IM2個細路接棒你地睇下張流出相,紐約大戰Tony個樣化妝化老左仲要睇到cast有果個細路有份演出
就算粒石爛左
滅霸都可以逐個星球殺人
時間要耐d咁解
咁既然知道佢黎搶
有石喺手仲可以一搏
到最後會唔會係thanos見到gamora幻覺最後恢復宇宙
仲要係啪用手指之後都見到過佢幻覺一次
今次打算買blue ray
我諗導演想係個個位想加返守護隊既特色
同俾大家個個輕鬆下,唔駛一路都咁緊張
我全套最down 最Sad 係完場望住avenger infinity war 幾隻字化灰再加埋首theme 得返幾下琴聲
有人屌齊石後死一半人
但無計thanos自己份唔公平
呢d人係咪on 9架
施法者緊係免除自己施既法力架啦
何況你又知滅霸唔係生存果一半
擺明下集thanos為左gamora回復宇宙再歸隱,蘿莉控邊做到大事
集唔齊石有得打?
一開波已經唔用石ko hulk喎
你覺得有得打?
佢手下咁廢
同佢D兵用ak47都ko到
冇石仲點滅地球
時間寶石可以摧毀到?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞