[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰Avengers : Infinity War 劇透討論區 (11)

1001 回覆
56 Like 7 Dislike
唔知AOS S5結局會唔會link番去iw呢
上Dcard睇 最新一集aos
有人問quake: have u seen all this weird stuff happening in New York?
Quake 答: I can’t watch the news. It makes me crazy

如果真係講緊iw 成件事好起雞皮 時間點掌握得好好 唔知會唔會有機會係link番aos 同 avg
突然消失一半人先夠厲害
想問tony最後點返地球
請睇第一頁
天才謀略家 基本上100場戰爭 有99場都係食腦靠戰略打番黎 得1場先會靠武力 而呢1場就係今次infinity war
Red skull乜7都無係咪可以收皮
做乜thanos唔帶走佢
Soul , 即係未講係伏米亞之前
帶走佢有咩用
唔會啦 點會兩樣都係自己嘅所有物但自己唔知
上wmoov睇個人氣,基本上每1分鐘都升緊
Gamora刺殺佢嗰part其實可以真係殺咗Drax同Mantis 但係佢無
笑撚死
無啦啦帶走佢做乜
同埋佢已經pass out 左
起身已經係啲水中間
IMDB top rated #9 la
呢d問題唔該到Marvel集中討論post問算啦
https://lihkg.com/thread/643725/page/1
佢算係有原則
無論貧富都係宇宙決定生死

感覺最後佢同Thor 講 點解唔劈落個頭
係如果佢咁樣一劈 佢真係死左
佢就認命
但只要佢仍有一口氣 佢就會不惜一切為左平衡個宇宙
今集睇到咁灰
下個月要睇返Deadpool 2平衡返
做下好心都得姐
嗰度女又無得屌又無人比佢hail hydra
屌你呢隻真係賤種狗嚟
最後地球其實佢想嘅真係可以一拳一隻
佢唔志在直接殺你
係等random 50/50決定你生定死
佢覺得咁先公平
有冇人覺得thanos將nebula分體個到好恐怖
連登仔剩係識耍小聰明
點會明人地大智慧嘅執迷
你以為好唔make sense?
其實個世界一直都係咁
正如李+x咁有錢都做到九十幾歲
陳冠希都有想結婚生仔嘅一日
So dark
成套戲我唯一覺待麻麻係promixa midnight太CG

有冇人覺得烏木把聲好正?
日日夜夜都係咁hail hydra直到永遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞