(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四。
https://lihkg.com/thread/52262/page/1?ref
留名
留名
我食飽左喇,方便睇文有野嘔出嚟
等嘔
我要文呀
恭喜訓啦柒頭勇奪1001
成為5p新會員
新post留名
「vian~做咩呀你?無事呀嘛?」

豬豬係我隔離,我都要扮下好人先~

vian用感激既眼神望住我,「多謝你呀芝芝,我無事啦,頭先我係唔舒服咋~」

「咁就好啦!我以為你真係中左呀!」

哈哈!我係特登咁講架~等離注以為佢係個好濫交既女仔啦!雖然我知道vian係處,但依家你百口莫辯啦掛?嘻嘻!

果然,離注呆左咁望住vian,睇黎我個奸計得逞啦!?

「離注~我餓啦~去食m記啦~vian你係到抖下啦!」

望遠同離注講:「我會買飯比vian架啦!」

離注點一點頭,跟左我出去。

係我用關平個八達通買完3個餐之後,離注突然話有野同我講。

「余佩芝。」佢個樣好嚴肅「我真係唔鍾意你,我鍾意既係vian,我好憎你,你又臭又肥!!我唔知點解你要咁對我!點解要錫我!點解呀??」

由遠處跑過黎既望遠好緊張咁扶住豬豬,「哥!你做咩呀?」

「我唔得啦,真係唔得啦!!」

「哥!你明明每一日都會晨勃!但你呢排無呀!我日日同你訓!我點會唔知呀?呀哥!你唔好再同佢一齊啦!你會不舉架!!」

咩話?離注不舉既原因係因為我?

因為禁慾?因為我係處女,所以驚我痛,唔想破我處?

離注,你咁貼心...

「余佩芝,我真係唔鍾意你!」

五雷轟頂!

「你講咩話?」

「我好憎你,妳好臭。」

「啪——」我嬲到一巴掌打過去,「你睇住黎,我唔會放過你!你永遠都係屬於我架!」

條關平好唔識相咁行過黎,問我要返張八達通。

「屌你老母!果三個餐你自己食啦!」我將八達通掉落地下,踩左幾腳洩憤。

屌那星!我返屋企!唔撚想返去對住條仆街年離注呀!我咁靚都唔鍾意我,鍾意條vian!哼!

返到屋企,我打開3男,發覺好多個post屌緊我。

「小mEi:肥婆賣臭雞!」

「plus仔:唔好買小娜d雞,會入廠。」

「關羽雲長:條八婆逼我個仔食芝士雞」

屌!你班仆街!咩事呀!

我轉個ac繼續賣囉,都唔知你地班人係咪同行黎架,咁撚無品!

突然之間,我見到個標題,係一個女仔係開舖賣水晶,我即刻msn佢!佢話我知,帶粉晶可以旺桃花!!我即刻落單買左3條,佢叫我度size喎我撚知咩?

於是就約左係mk地鐵站試戴啦,佢特別為我穿左幾個size。

咁我就拎起最細果條,點知條八婆話「唔好意思啊~呢條應該唔啱,你都係試大少少啦。」

我順手就穿左條最大既,又啱啱好喎,咁我又試下最細先。

點知「啪」一聲,細果條鏈斷左,d粉晶飛到周圍都係。

條女即刻烏低身係到執,哈哈!抵死啦穿咁幼!你睇你露埋底褲出黎啦!淫蕩!

「喂,我比錢你先,你慢慢執啦!唔好意思啦!」我將88蚊放係佢手心。

「係128喎!你寄錯左啦!喂!唔好走呀!!屌你老母呀!!」

由於佢係出面,我係入面,所以我一支箭咁衝落去搭車,嘻嘻!

果不其然,佢又係3男唱鳩我。

「水晶妹:屌條死肥西小娜正仆街!」

不過我都費事理你!我今日轉ac用!

有左呢條粉晶!我一定溝死仔!

離注!等我啊!!
成為5p新會員

Live
平仔
老豆都出埋聲
比個正評支持下連芝戀
「vian~做咩呀你?無事呀嘛?」

豬豬係我隔離,我都要扮下好人先~

vian用感激既眼神望住我,「多謝你呀芝芝,我無事啦,頭先我係唔舒服咋~」

「咁就好啦!我以為你真係中左呀!」

哈哈!我係特登咁講架~等離注以為佢係個好濫交既女仔啦!雖然我知道vian係處,但依家你百口莫辯啦掛?嘻嘻!

果然,離注呆左咁望住vian,睇黎我個奸計得逞啦!?

「離注~我餓啦~去食m記啦~vian你係到抖下啦!」

望遠同離注講:「我會買飯比vian架啦!」

離注點一點頭,跟左我出去。

係我用關平個八達通買完3個餐之後,離注突然話有野同我講。

「余佩芝。」佢個樣好嚴肅「我真係唔鍾意你,我鍾意既係vian,我好憎你,你又臭又肥!!我唔知點解你要咁對我!點解要錫我!點解呀??」

由遠處跑過黎既望遠好緊張咁扶住豬豬,「哥!你做咩呀?」

「我唔得啦,真係唔得啦!!」

「哥!你明明每一日都會晨勃!但你呢排無呀!我日日同你訓!我點會唔知呀?呀哥!你唔好再同佢一齊啦!你會不舉架!!」

咩話?離注不舉既原因係因為我?

因為禁慾?因為我係處女,所以驚我痛,唔想破我處?

離注,你咁貼心...

「余佩芝,我真係唔鍾意你!」

五雷轟頂!

「你講咩話?」

「我好憎你,妳好臭。」

「啪——」我嬲到一巴掌打過去,「你睇住黎,我唔會放過你!你永遠都係屬於我架!」

條關平好唔識相咁行過黎,問我要返張八達通。

「屌你老母!果三個餐你自己食啦!」我將八達通掉落地下,踩左幾腳洩憤。

屌那星!我返屋企!唔撚想返去對住條仆街年離注呀!我咁靚都唔鍾意我,鍾意條vian!哼!

返到屋企,我打開3男,發覺好多個post屌緊我。

「小mEi:肥婆賣臭雞!」

「plus仔:唔好買小娜d雞,會入廠。」

「關羽雲長:條八婆逼我個仔食芝士雞」

屌!你班仆街!咩事呀!

我轉個ac繼續賣囉,都唔知你地班人係咪同行黎架,咁撚無品!

突然之間,我見到個標題,係一個女仔係開舖賣水晶,我即刻msn佢!佢話我知,帶粉晶可以旺桃花!!我即刻落單買左3條,佢叫我度size喎我撚知咩?

於是就約左係mk地鐵站試戴啦,佢特別為我穿左幾個size。

咁我就拎起最細果條,點知條八婆話「唔好意思啊~呢條應該唔啱,你都係試大少少啦。」

我順手就穿左條最大既,又啱啱好喎,咁我又試下最細先。

點知「啪」一聲,細果條鏈斷左,d粉晶飛到周圍都係。

條女即刻烏低身係到執,哈哈!抵死啦穿咁幼!你睇你露埋底褲出黎啦!淫蕩!

「喂,我比錢你先,你慢慢執啦!唔好意思啦!」我將88蚊放係佢手心。

「係128喎!你寄錯左啦!喂!唔好走呀!!屌你老母呀!!」

由於佢係出面,我係入面,所以我一支箭咁衝落去搭車,嘻嘻!

果不其然,佢又係3男唱鳩我。

「水晶妹:屌條死肥西小娜正仆街!」

不過我都費事理你!我今日轉ac用!

有左呢條粉晶!我一定溝死仔!

離注!等我啊!!

肥婆戴粉晶 成世發神經
估唔到關二哥臨老都要上5p
Live 肥芝最愛細碼嘅嘢
肥芝好撚賤
逼平仔食佢啲拉西臭雞
平仔要快啲好返呀吊

不過真係好鐘意睇肥芝故呀
成為5p新會員

係咪有得睇你同小芝芝交合
加速
琴日搭地鐵先聽到條肥婆話,買咗條粉晶之後都冇仔溝喎

我心諗你個閪鑲金都冇人屌啦
肥芝好撚賤
逼平仔食佢啲拉西臭雞
平仔要快啲好返呀吊

不過真係好鐘意睇肥芝故呀

多謝各位支持

芝芝愛你們
留名
劉明
得一篇咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞