(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
點解更新得咁慢
其實我好想睇樓豬同肥芝啲whatsapp cap圖

我都想
Live
肥唔緊要,但唔該你唔好用自拍做icon。
加一 
好好人

求pm

加一 
利申絲

我自己都未試過一次過買700幾蚊野比自己
何況係送比d死肥婆 化乜都無用啦佢地 哂哂d料

上大學之前,我都無試過一下子買$700自己只係人地送幾多就還返幾多算係我原則,不過依家除左送屋企人禮物會花大價錢之外,送朋友既一係自製一係就留意佢地有咩想要/岩用既再送嘢,唔洗太貴都可以show到自己重視佢地,根本唔洗用錢去證明友誼有幾堅固送禮太過,反而會令朋友之間心理有比較或者負擔
留名
睇完咁多位巴打經歷
我好懷疑以上講既肥婆係咪同一個

因為我都有類似既經歷
而咁岩份肥婆 出左名 成日都以為啲仔鍾意佢
屌柒佢之後 就唱鳩人on9

好想貼佢出黎比大家認下
睇完咁多位巴打經歷

因為我都有類似既經歷

好想貼佢出黎比大家認下

唔好貼
睇完咁多位巴打經歷

因為我都有類似既經歷

好想貼佢出黎比大家認下

唔好貼

肥婆貼個胸出黎都認得出
範圍大得黎微微隆起
好似想煎太陽蛋但唔小心打爛左隻蛋咁
個波啲肉飛到周圍都係
個型一啲都唔靚
肥婆成個body就係頭->波->肚腩->屎忽->象腳
對波上下咁搖晃好似鼻涕就甩出黎又縮返入去咁
果種搖搖欲墜感真係屌你老母
個個肥婆講到自己好大波咁
咁既波我寧願唔要

好囉咁我咪冇波
快更
留名轉頭睇
文呢
文呢
其實有d肥婆成座山咁都唔明點解冇波 好撚嘔心
文呢屌你,唔係要我寫埋肥芝凳先出啊
文呢?屌你,肥芝愛樓主
肥芝愛你
留名
其實有d肥婆成座山咁都唔明點解冇波 好撚嘔心

屌!又話粉晶有用既?咩事呀依家?我expect我會比仔圍囉,姐係唔係蟻多嬲死象果種程度,都要好似蜜蜂採花蜜咁呀!

哼!離注,你係咪以為我會咁容易放過你呀?我唔會架,我一定唔會架,我余佩芝要得到既野,就一定會完全佔有!

放學之後,我即刻開新ac鬧臭個水晶妹,屌,賣粉晶比人點知無撚用!食屎啦!都唔知係咪呃錢!

鬧完佢,當然要食個飯先啦,話說過兩日係聖誕節.. 約唔約離注好呢?但離注依家咁嬲嬲 ,一定唔會理我⋯⋯唉

突然有d想自慰,但又好想食飯..咁不如...

滿足之後,我訓係張床,有一個新既計畫。

第二日,我偷偷拎左vian部手機,約離注出黎!

「喂..有野同你講。」

「?」

「星期六係半島酒店2046房等。」

「vian...你認真?」

「嗯。」

嘻嘻!好彩問老母拎左4000蚊開房!今次仲唔奉獻出我既處子之身?離注!!

即刻del左d信息先!費事條八婆發現~
Live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞