(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
我出左小小事,出文會慢d
希望大家唔好講笑住,好認真。

一切小心

take care
加油
巴打們
身體既事
多謝關心
(講親肥芝都無好事
巴打們
身體既事
多謝關心
(講親肥芝都無好事

巴打保重,身體緊要
以前都識肥婆,成日發脾氣,冇人忍到佢,從來都只有我一個願意去氹佢。我當佢喺好朋友,有次佢唔知做乜9自己一個跑走咗,都得我願意追返佢,冇人理佢。

我地幾個朋友堆,一齊識咗幾個男仔,但男仔冇乜理佢,淨喺wtsapp我同另一個女仔。因為咁嬲鳩咗我,可能因為我喺朋友堆入面最少脾氣嗰個,佢成恰我。

但喺我都唔介意,因為佢除此之外都幾傾得計,會分享好多事我聽。再之後,喺我最痛苦嘅日子。

佢屈我溝另一個有女朋友嘅男仔,令嗰個女仔嘅朋友都杯葛我同講我壞話。然後又喺我最熟嘅圈子入講我嘅是非,令我冇晒朋友。我每日都喺度喊。

最後,因為件事本身喺假嘅,所以不攻自破。我同啲朋友都好返。但自此我都對佢地所有人仲有一層隔閡,因為當日唔相信身為朋友嘅我,相信外人。同埋講過啲另我好難受嘅說話。
小心身子
巴打們
身體既事
多謝關心
(講親肥芝都無好事

巴打保重,身體緊要

龜頭巴打要保重身體呀
頂住呀龜頭巴
巴打保重
肥芝保佑你
龜頭巴保重
健康要緊
龜頭巴請好好休息
以前都識肥婆,成日發脾氣,冇人忍到佢,從來都只有我一個願意去氹佢。我當佢喺好朋友,有次佢唔知做乜9自己一個跑走咗,都得我願意追返佢,冇人理佢。

我地幾個朋友堆,一齊識咗幾個男仔,但男仔冇乜理佢,淨喺wtsapp我同另一個女仔。因為咁嬲鳩咗我,可能因為我喺朋友堆入面最少脾氣嗰個,佢成恰我。

但喺我都唔介意,因為佢除此之外都幾傾得計,會分享好多事我聽。再之後,喺我最痛苦嘅日子。

佢屈我溝另一個有女朋友嘅男仔,令嗰個女仔嘅朋友都杯葛我同講我壞話。然後又喺我最熟嘅圈子入講我嘅是非,令我冇晒朋友。我每日都喺度喊。

最後,因為件事本身喺假嘅,所以不攻自破。我同啲朋友都好返。但自此我都對佢地所有人仲有一層隔閡,因為當日唔相信身為朋友嘅我,相信外人。同埋講過啲另我好難受嘅說話。

所以再好既朋友都唔係一世

肥婆會跑?

龜頭巴take care
好想綁住肥芝任我魚肉

肥婆會跑?

同巴士一樣 靠扭力多過馬力 撞起上嚟道力非同少可
想睇肥芝遇到同自己一樣性格嘅人
龜巴,芝芝愛你,保重身體,好番記得出文
究竟呢個余佩芝仲可以有幾多故出
究竟呢個余佩芝仲可以有幾多故出

只要大家想 就可以長作長有
而家先知巴打係呢到都有post 留名先

打機見到肥芝
巴打take care!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞