(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四。

1001 回覆
694 Like 18 Dislike
現JJ插地找數,admin求你放過小弟

開始

我叫呀芝,余佩芝,今年16歲,體重70kg。

我依家讀緊中四,真係好青春既年紀啊~介紹返自己先,我讀緊4B班,有30個以上既追求者。

我套校服係純白色既連身裙,藍色腰帶,勒到我好辛苦囉。

我個好朋友叫vian,雖然話係好朋友,但其實我好撚憎佢囉,佢真係勁bitch囉!成日以為自己好多仔溝,佢都係瘦我少少姐,扮撚曬野!有時d仔對住我吹口哨,佢就會去溝人囉!d男仔又肯同佢表白囉!屌!

「芝芝~」

我望一望,原來係條八婆vian,不過我費事得罪佢,佢都唔算對我好差既...

「今日有插班生呀!好期待呀!」vian嗲聲嗲氣咁講。

屌,都唔知有乜好期待。

朱sir入左黎,後面跟住兩個男仔。話說呢個朱sir成撚日望住我囉,乜事呀係咪鍾意我呀?

原來兩個插班生係雙胞胎!

「大家好,我叫年離注。」

「大家好,我叫年望遠。」

哇,咩名黎架,好似古代d少俠咁既?

不過..好似幾靚仔喎(admin求你放過我)..有d似金城武,搞到我有少少春心動添....

屌,頭先食完早餐,條腰帶勒得好實,偷偷地鬆返少少出黎先。坐我後面果個梁陸究唔知做咩係到偷笑囉。

「你地兩個點解轉校既?」女班長小馬問。

「關你咩事姐?」男班長張六常搭嘴。

「你咁串做咩姐!問你咩?!」

呢個時候,年離注望住我。「為左追逐我既夢想。」

年望遠深深咁望我一眼,「我都係。」

哇!你兩個咁快就迷戀我?不過都估到啦,唉,真係紅顏禍水。

坐我隔離既vian好似尷尷尬尬咁,唔知咩事?

講講下又有d肚餓,拎包薯片出黎食先!問vian食唔食,佢話佢減肥唔食囉,痴線,明明我地呢個年紀最應該食野補充能量,咁先可以健康咁發育架嗎!

點解冇得玩肥西icon???
邊個唔比正評,就叫芝芝奶你馬眼,塞粒lin去你個鼻到

我都無喎

我都無喎

#[hehe]#fatc
巴打快出
留名
找咩數

有喎
小嘴

lm
lm
留名
留名 希望肥芝有得同望遠連尼住3p

豆豆
找咩數

你問佢地
「喂,余佩芝,你做咩偷偷地食薯片呀?」朱sir原來係我隔離。

「唔食囉。」妖!阻撚住曬!

「芝芝食唔飽呀!朱sir咪鬧人啦!」梁陸究大大聲講。「芝芝,食多d,食飽d啦!發育呀!哈哈哈哈哈哈哈!」

「咩呀?你咁關心我做咩姐?」我一掌拍落佢張枱到。

佢好似呆左咁..臉都紅曬「我無關心...你囉。」

屌,又係一個追求者。

一陣上Pe堂,好煩呀又要著短褲...咪住!我唔記得帶短褲!「死啦...無短褲...Vian你好似有兩條,借條比我啦。」

「但係...」

「唔好但係啦!快d啦!」我一手搶左,衝入更衣室。

哇,s碼?岩岩好係我size囉!

我用盡全身既氣力,但係都係kick住左係小腿,「喝!」真係著唔到..條褲係咪真係s碼黎架?

「啪!啪!啪!」

原來條褲撕裂左。

成個更衣室d人都望住我笑。真係好撚無禮貌。

「笑咩呀?條褲個size有問題囉,話係s碼又偏細。你地搞清楚先笑人,唔好老屈啦,乜都瀨人。」

出到去,我掉返條褲比vian,「我唔上啦,我去醫療室訓教。」

佢錯愕咁拎住條褲,「爛左..?」

「係呀,你以後唔好去果間買啦,d size唔啱既!」

「好...」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞