(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike

仲會話自己「等」大好生養
快d示威啦絲打
之前係餐廳撞到肥芝,果陣佢未死心
即刻錫啖我女朋友
之後佢又係ig叫春

想知佢叫春會打咩

可惜他有愛侶

你留言話冇愛侶都唔會揀你呀肥西

想知佢叫春會打咩

可惜他有愛侶

你留言話冇愛侶都唔會揀你呀肥西

可惜他有愛侶真係笑撚死

睇肥芝故真係會睇到好嬲
愛既相反係無視...但樓豬對肥芝既態度唔係無視.. 咁代表左咩呢....?

諗起星爺套西遊記 至尊寶提左晶晶個名98次 佢以為自己最愛既係晶晶 但其實佢叫左紫霞個名784次 而樓豬提女朋友既次數甚少 但提肥芝既次數就......

世事都給你看透
留名
愛既相反係無視...但樓豬對肥芝既態度唔係無視.. 咁代表左咩呢....?

諗起星爺套西遊記 至尊寶提左晶晶個名98次 佢以為自己最愛既係晶晶 但其實佢叫左紫霞個名784次 而樓豬提女朋友既次數甚少 但提肥芝既次數就......

世事都給你看透

肥芝係龜頭巴特別的人

世事都給你看透

肥芝係龜頭巴特別的人

影響我下半身。
留名
20蚊
20蚊

平仔d早餐
好想同樓上絲打做朋友

加一
好好人

求pm

加一
利申絲
留名
留名
樓主可唔可以整幾篇肥芝叫春文嚟睇下?

寫還寫,唔好貼圖呀,
巴打好殘忍

加一
好好人

求pm

加一
利申絲

我自己都未試過一次過買700幾蚊野比自己
何況係送比d死肥婆 化乜都無用啦佢地 哂哂d料
我想睇肥芝個ig

寫還寫,唔好貼圖呀,

龜頭嫂憤怒代覆

我的心已經碎了,不能癒合

我會離開你的世界,但你依然存在於我的心中

為何你總是要對我若即若離?

有一天,你會明白,最愛你的人不在你身邊。

我屌你老母呀肥西,你幾撚時死啊?咩不在你身邊呀?當我死架?抵你無人要呀,肥婆!
近排有個好醜嘅肥婆鐘意我男友
傾pj痴身痴勢
又話約佢聖誕出街,痴夠線未

快啲搵次著到勁正咁去接你男友等佢自動收皮兼宣示主權

我有次著到戰鬥格咁sit我男友堂,個肥婆黑晒面!落堂仲話:哇女友著到咁,今晚去開房啊?
係有點啊?想玩3P啊你
利申:識我嘅人都知我平時有幾多布著幾多布,嗰次真係豁出去

寫還寫,唔好貼圖呀,

龜頭嫂憤怒代覆

我的心已經碎了,不能癒合

我會離開你的世界,但你依然存在於我的心中

為何你總是要對我若即若離?

有一天,你會明白,最愛你的人不在你身邊。

我屌你老母呀肥西,你幾撚時死啊?咩不在你身邊呀?當我死架?抵你無人要呀,肥婆!

近排有個好醜嘅肥婆鐘意我男友
傾pj痴身痴勢
又話約佢聖誕出街,痴夠線未

我有次著到戰鬥格咁sit我男友堂,個肥婆黑晒面!落堂仲話:哇女友著到咁,今晚去開房啊?
係有點啊?想玩3P啊你

你男朋友有無串番個肥婆
諗起以前中學有個好fd既肥妹朋友,放學會專登互相等埋大家一齊走個種fd,佢就唔算痴肥,化左妝都有樣既,但份人有少少串同公主病,個陣做fd覺得就下佢無咩所謂啦,點知有次佢約我沙田UA睇戲睇唔知8點定8半早場,話平D咁話,結果我去到左等右等都唔見人,以為佢有咩意外就狂打電話俾佢都唔通,點知佢去到11點幾先打電話話佢岩岩先醒,好快到,結果佢差唔多1點先化住濃妝黎(由佢住既地方行到UA大概15-20分鐘),我等左咁耐佢先淨係講輕飄飄一句:sorry ar~堅嬲

仲有我本身唔興送禮物俾人,覺得亂咁送嘢俾人,收果個人可能唔鍾意或者沒用,所以送都係送D自製咭之類,但係識左個肥妹fd之後,佢成日送D唔等洗既嘢俾我,仲話好貴㗎幾多幾多錢咁,咁我諗住禮尚往來就買番D差唔多價錢既嘢,結果我送既嘢由3百到$6,7百再到$800,對一個中學生黎講真係都幾貴幾惡頂,咁我都有暗示送我D禮物其實唔洗咁貴,佢都話好咁,點知之後個年生日佢送左盒有好多七彩顏色嘅眼影盒+一盒寫住tiffany&co.既項鍊俾我啦,話好貴㗎,成千幾蚊點點點,咁我心諗:我又唔會塗D紅橙黃綠青藍紫既顏色上隻眼度,送俾我彩虹色做咩嘢,而且我又唔戴頸鏈乜盛,頸鏈幾貴都無用,但我都係表面上開心實際無奈咁收咗啦,點知我之後返屋企仔細一睇:屌!盒眼影咪係好耐之前去佢屋企個陣,佢拎過出黎晒命話佢係美國sephora買既!!D刷毛痕仲留咗係度,佢當我瞎㗎?!發現中伏之後我立即check埋條鏈?!個吊飾花Q晒,又有指甲油係上面,佢真係當我瞎㗎,問我屋企人都話係假嘅?!當初嬲左一陣,都有好奇塗過D眼影上隻眼度,結果對眼勁痕又狂流眼水,嚇到我即時扔左,(題外話:之後我上左大學學識化妝同淘寶,先知sephora根本沒賣呢D眼影,反而係D街邊買野雞牌子既化妝鋪見到盒眼影買緊$250,而係淘寶你可以買到百幾蚊嘅tiffany&co.)講返正題,如果佢一早話佢用唔晒送俾我都冇嘢,但佢一邊話好貴係正貨專登買黎送俾我,一邊拎D 二手嘢扮全新送俾我呃我D全新禮物,真係佛都有火可惜我真係過唔到送二手嘢扮全新個心理關口,最後諗住好頭好尾,係佢生日個陣去左Make up forever買左700蚊嘢送俾佢

呢幾件事之後,我已經係心裡面默默同佢劃左界線,覺得佢份人幾惡頂,但因為係中學會日日見就無絕交咁,淨係慢慢疏遠咗,去到大學果陣都仲有聯絡,之後再發生咗其他事令我頂唔順佢先單方面絕交

同是天涯淪落人

係咪啲肥婆都咁乞人憎
想當年我都比個肥婆呃咗好撚耐

係有點啊?想玩3P啊你

你男朋友有無串番個肥婆

我男友一嚟唔係嗰啲會鬧女人嘅人,佢好溫柔好有風度,即使個肥婆係咁煩佢
二嚟佢顧住望我,都唔係好得閒理個肥婆講乜

係有點啊?想玩3P啊你

你男朋友有無串番個肥婆

我男友一嚟唔係嗰啲會鬧女人嘅人,佢好溫柔好有風度,即使個肥婆係咁煩佢
二嚟佢顧住望我,都唔係好得閒理個肥婆講乜

D肥婆嘅面皮仲厚過自己d脂肪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞