(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
大家好,又係我,芝芝老豆。

自從芝芝出世之後,我同老婆冇行埋16年喇。一來,老婆為咗湊芝芝,幾乎心力交瘁到要入青出。二來,我喺出面搭上咗一個細我十年嘅索人妻。呢個女人仲要有一對同芝芝同年嘅孖仔。佢老公個姓好特別,姓連,定年呢?

人妻好唔好屌?梗係正啦,樣同身材似減肥後嘅苟云慧架,玩得又大食,又俾我中出,係唔屌得菊花啫。

可惜,好景不常,人妻個大孖最近出現情緒問題,佢話要關心個仔,暫時分開下喎。唉,佢個仔靚仔黎喎,有乜情緒問題丫?唔通俾女搞咩?

我齋打飛機打咗3個星期,真係好惡頂呀。咁啱見到衰婆喺屋企,亞女又訓左,咪諗住搞佢囉,雖然隔左16年,但都好過睇thisav丫,又慳番房鐘錢。

個衰婆一直都將全副心機放晒落個女度,完全當我透明,話要幫個衰女掉鞋喎。話時話,我好似有幾年冇見過芝芝,只係感覺佢肥咗。同埋唔知佢養咗啲乜鬼寵物,搞到屋企鬼好似堆田區咁臭。越臭我就越唔想番黎。

正當我除咗衰婆條底褲後入抽插緊,芝芝房門突然被打開,並傳出一陣劇烈嘅惡臭!

屌!呢個邊個嚟架?頭髮蓬鬆,個頭大到好似個西瓜咁,兩面腮肉橫生,三下爬.....都唔止,個身仲要濶過度房門!果種肥,似係癡肥,件睡衣已經大過高身垃圾袋,但都好似俾佢逼爆!

咦,睇真啲對眼有啲似芝芝喎,呢間係芝芝間房黎喎,嘩屌!呢個唔係我乖女芝芝化?仲醜撚過亞bob帶扮女人!而且仲有濃烈惡臭!

果刻,我當堂鳩縮左,鳩縮唔係因為扑野俾人發現,而係.....試問塵世間邊有男人見到集醜、肥、臭既極品女人仲唔縮?

從果日開始,莫講話扑野,我連打飛機都打唔到。

每次除褲,就諗起芝女果個極品look,果種比屍臭更惡頂嘅體臭.....我又忍唔住嘔!

望到都鳩縮
任何男性見到肥芝都無一倖免
btw 如果肥芝死左(不論老死/被殺) 處理佢條屍都應該好麻煩
有冇人幫個webcam寫返篇
劣作

大家好,我諗你地都未見過我。

我係八十年之後既驗屍官。

我大大話話做驗屍都做左十幾年,依家五十幾歲人可以話咩類型既死屍都見過。一般黎講,自殺既人條屍只需要搵出死因就可以結案,之但係如果有懷疑係他殺既屍體,就必需要好仔細驗屍再寫份報告先可以收工。

今日,我聽同事講收到一個好老既女肥婆死屍,九十六歲喎!同事同我講話呢個女死者係懷疑被謀殺所以要好仔細調查喎。

原因?聽講呢個女死者係同一個後生仔行行下街既時候突然之間成個人趴低就無心跳,係啊,咁簡單就死左啦。

但係要深入調查既原因,講你都唔信。

因為佢死之前大嗌:「估唔到你因愛成恨要殺左我!」佢嗌完呢句之後,在場既人都見到佢身邊個男仔嚇到走左,唔知係咪真係佢殺左個肥婆,定係太驚呢?我淨係知,因為個肥婆呢句,我今晚應該要OT。

好啦,唔講咁多,我都係開工先。

當我親眼見到條死屍之後,我第一個感覺係臭。

係超越左屍臭既臭。

即使我聞慣屍臭味,但都有少少頂唔順。不過反正都係臭,切切下就慣啦。

啲人成日話後生啲既皮膚會嫩口啲,老左就會「鞋」啲,但係計我話呢,其實死左之後啲皮膚咪又係軟淋淋咁易切開。

當我拎起解剖刀,諗住切開佢睇下佢既內臟既時候,問題就黎啦。

「屌!點解可以咁韌既!?」

呢條死屍既皮膚,竟然有別於一般死屍既皮膚咁軟淋淋,點都估唔到佢係一層又一層既肥肉保護之下,我連咁鋒利既解剖刀都吉唔入少少...

「我就唔撚信吉唔撚到入去!」

我好似有啲痴左線咁係解剖室大嗌,嗌完呢句之後,我拉後隻手,大大力將把刀吉落去條屍既肚腩到。「dum!」一聲,我屌你老母,佢個肚腩好似反彈網咁彈返我把刀出黎,你話笑死唔笑死。

「dum!dum!dum!dum!dum!」

「我屌你老母!!!!!!!」

我竟然吉到第二朝都未收工。

待續
有人覺得OK再諗
劣作

我大大話話做驗屍都做左十幾年,依家五十幾歲人可以話咩類型既死屍都見過。一般黎講,自殺既人條屍只需要搵出死因就可以結案,之但係如果有懷疑係他殺既屍體,就必需要好仔細驗屍再寫份報告先可以收工。

今日,我聽同事講收到一個好老既女肥婆死屍,九十六歲喎!同事同我講話呢個女死者係懷疑被謀殺所以要好仔細調查喎。

原因?聽講呢個女死者係同一個後生仔行行下街既時候突然之間成個人趴低就無心跳,係啊,咁簡單就死左啦。

因為佢死之前大嗌:「估唔到你因愛成恨要殺左我!」佢嗌完呢句之後,在場既人都見到佢身邊個男仔嚇到走左,唔知係咪真係佢殺左個肥婆,定係太驚呢?我淨係知,因為個肥婆呢句,我今晚應該要OT。

係超越左屍臭既臭。

即使我聞慣屍臭味,但都有少少頂唔順。不過反正都係臭,切切下就慣啦。

啲人成日話後生啲既皮膚會嫩口啲,老左就會「鞋」啲,但係計我話呢,其實死左之後啲皮膚咪又係軟淋淋咁易切開。

呢條死屍既皮膚,竟然有別於一般死屍既皮膚咁軟淋淋,點都估唔到佢係一層又一層既肥肉保護之下,我連咁鋒利既解剖刀都吉唔入少少...

我好似有啲痴左線咁係解剖室大嗌,嗌完呢句之後,我拉後隻手,大大力將把刀吉落去條屍既肚腩到。「dum!」一聲,我屌你老母,佢個肚腩好似反彈網咁彈返我把刀出黎,你話笑死唔笑死。

待續
有人覺得OK再諗

劣作

係超越左屍臭既臭。

待續
有人覺得OK再諗

加油
任何男性見到肥芝都無一倖免
btw 如果肥芝死左(不論老死/被殺) 處理佢條屍都應該好麻煩

鯨魚爆炸
劣作

係超越左屍臭既臭。

待續
有人覺得OK再諗

繼續寫啦巴打 加油

話時話,等我搽返個靚靚唇膏先~

唉~chanel d唇膏咁貴,唔知好唔好用呢?

我扭開個蓋,原來係深紅色架,真係好襯我呢~我舔一舔下唇滋潤下,就搽左上我個嘴仔啦!

係喎,今日上佢屋企,唔知會發生咩事架喎,早知我沖涼啦!條底褲係我上個月掉落枕頭底架,唉!

「叮咚!」

開門既係年望遠,佢即刻想關門。

你邊有我咁大力呀!

「喝!」我一腳踢開左度門。

離注係入面驚恐咁望住我,縮埋一舊。

「喂!死肥豬!出去呀你!」望遠扯住我。

「我黎睇我老公呀!」

我一個轉身,將年望遠禁係地下,女上男下咁壓住佢。

「關你咩事呀!下!」可能係太激動,我一邊講,一邊噴曬d口水落去佢塊面到。

「望遠!」

離注用力扯開我,我順勢跌落佢溫暖既懷抱中。

「老公,抱抱~」我張開雙手攬實佢。

望遠係地下狂咳,嘔左幾啖黃膽水咁既野出黎。

「老公,做咩唔返學,人地好掛住你~」

離注奮力咁掙扎,推開我。

「你要我講幾多次你先明白!我真係唔鍾意你!!」離注抱頭痛哭,「vian啊!!我要vian啊!!!」

我惱羞成怒,「你永遠得唔到佢!佢已經同新男朋友搞左啦!!你以為佢仲係處咩?我先係處女呀!你做咩唔開我罐頭!!?」

離注突然癱坐係地下,「唔係處...已經搞左...vian...」

望遠拎住掃把行出黎。
「走呀!」

佢用掃把打我!

「好撚痛呀!屌你!」

呢個時候,望遠先發現到離注坐係地下。

「呀哥,做咩呀?」

「唔係處啊!!vian唔係處啦!!」離注崩潰痛哭「咁多年啦!我等左咁多年!原來...原來無一樣野係屬於我架!!vian啊!!」

「係呀!人地比人中出幾百次果陣呀,你都唔知係邊呀!我明明係處女,你都唔撚識欣賞既!哼!走啦我!」

我好驚佢又用掃把打我,所以都係走啦!

其實vian前排同我講過,佢對年離注都有好感,所以一直唔想比男朋友掂,哈哈!vian係處女黎架~但為左我既幸福,vian你將就下啦!我都係屈你一次半次姐!

每次離注想接近vian,我都係阻止佢,連佢放係vian櫃桶既信都比我偷走曬啦!哈哈哈哈!

離注!得唔到你!我都要摧毀你!

大家好,我係年家既掃把,呢二十年黎,我過住平平無其,得閒比人拎黎掃兩野既生活,直到果一日⋯⋯

果日,兩位少爺都冇返到學校,聽佢地講好似話係離注比隻十級惡頂既肥婆屈佢中出即飛,所以冇返到學。

恕小弟未見識過十級惡頂既肥婆一面,唔知點解離注可以為左條肥婆而唔返學,應該都唔會話好恐怖姐,我諗

「叮咚!」咦 平時呢段時間都冇乜人禁鐘架喎,會唔會係年離成日講果個好正既女神vain呢,我抱住一個期待又緊張既心情準備眼都唔眨咁視姦
呀,唔係視姦,係觀賞先啱

望遠準備去開門啦!好緊張好緊張!

對門一開,都未開晒,嘩,屌你老母,乜撚野味黎嫁?平時唔講粗口既我都忍唔住爆左句。

呢種混集住炸雞、芝士、海膽同幾個世紀都冇沖過涼既味,難以形容。

我當場已經感覺到有少少頭暈。

望遠見唔對路諗住閂門啦,點知條肥婆一野就踢開左對門。

「喂!死肥豬!出去呀你!」望遠扯住佢肥婆。

條肥婆講完句「我黎睇我老公呀!」就一個轉身將望遠禁左係地下。

仲要大大聲野噴晒d口水落望遠到。

之後望遠就噴左d嘔左d野出黎。

呢一刻除左保佑佢唔好死之外,我都唔知講咩好。

望遠起返身之後就行到我面前講左句

「迫我用家傳之寶,今次要破戒啦。」

我心諗乜春野家傳之寶呀,睇過。

跟住佢一手就拎撚左我出去!

唔撚係掛,我就係家傳之寶

佢行去肥婆到,跟手就一鳩fing落去!

「啪!」

我屌!好撚痛呀仆街。

仲要有浸好撚臭既味不斷咁湧緊入我大腦入面。

我再望一望我個身。

仆你個街!掂撚完個肥婆我竟然開始腐爛!

隨即我亦都慢慢咁失去知覺,呢一刻係到諗。

雖然陣味係我個腦到存在左唔夠五分鐘,但我一秒都唔想捱。

我終於可以得到解決,唔洗再受臭味即折磨。

過左幾日,我醒返先發覺原來未撚死!

我不禁流下男兒淚,因為個陣味道已經佔領左我既腦。

有冇巴打可以了結我,還我一個心願。

新手超劣作 唔好插太勁
大家好,又係我,芝芝老豆。

自從芝芝出世之後,我同老婆冇行埋16年喇。一來,老婆為咗湊芝芝,幾乎心力交瘁到要入青出。二來,我喺出面搭上咗一個細我十年嘅索人妻。呢個女人仲要有一對同芝芝同年嘅孖仔。佢老公個姓好特別,姓連,定年呢?

人妻好唔好屌?梗係正啦,樣同身材似減肥後嘅苟云慧架,玩得又大食,又俾我中出,係唔屌得菊花啫。

可惜,好景不常,人妻個大孖最近出現情緒問題,佢話要關心個仔,暫時分開下喎。唉,佢個仔靚仔黎喎,有乜情緒問題丫?唔通俾女搞咩?

我齋打飛機打咗3個星期,真係好惡頂呀。咁啱見到衰婆喺屋企,亞女又訓左,咪諗住搞佢囉,雖然隔左16年,但都好過睇thisav丫,又慳番房鐘錢。

個衰婆一直都將全副心機放晒落個女度,完全當我透明,話要幫個衰女掉鞋喎。話時話,我好似有幾年冇見過芝芝,只係感覺佢肥咗。同埋唔知佢養咗啲乜鬼寵物,搞到屋企鬼好似堆田區咁臭。越臭我就越唔想番黎。

正當我除咗衰婆條底褲後入抽插緊,芝芝房門突然被打開,並傳出一陣劇烈嘅惡臭!

屌!呢個邊個嚟架?頭髮蓬鬆,個頭大到好似個西瓜咁,兩面腮肉橫生,三下爬.....都唔止,個身仲要濶過度房門!果種肥,似係癡肥,件睡衣已經大過高身垃圾袋,但都好似俾佢逼爆!

咦,睇真啲對眼有啲似芝芝喎,呢間係芝芝間房黎喎,嘩屌!呢個唔係我乖女芝芝化?仲醜撚過亞bob帶扮女人!而且仲有濃烈惡臭!

果刻,我當堂鳩縮左,鳩縮唔係因為扑野俾人發現,而係.....試問塵世間邊有男人見到集醜、肥、臭既極品女人仲唔縮?

從果日開始,莫講話扑野,我連打飛機都打唔到。

每次除褲,就諗起芝女果個極品look,果種比屍臭更惡頂嘅體臭.....我又忍唔住嘔!

笑死我
劣作

係超越左屍臭既臭。

待續
有人覺得OK再諗

笑到咀都歪
肥芝千年體臭加屍臭
驗屍係咪鼻塞?
點解仲可以"猛吉"肥芝到天光
留名
大家好,貧道法號耶穌

眾所鳩知,我返撚咗生之後基本上都係無所事事,上到去日日都係同老豆一齊睇下下面班撚屌過成點

啲耶閪老母成日叫個仔唔好打飛機,話我同老豆會望住佢。老豆點諗我唔知,但我真係冇興趣睇男人打飛機。早兩日先睇完個咩咩Vian換衫,仆你個街,應大則大應細則細,對腳直頭不得了,呢啲先係睇得入眼嘅野嚟加嘛。講真嗰刻真係有衝動想顯靈直接砌佢一鑊,不過老豆話咩我第二次降臨人間就係世界毀滅之時喎,為咗可以繼續有野睇,忍忍啦...

有次有戶人家個老母口噏噏講咗句:「唉個女而家就自己食自己都唔知以後點算。」我一聽到,心諗,嘩屌,正,唔通係個Vian?

一入到去佢間,嘩仆你個街,堆填區嚟嘅喂!一陣陣唔知食完幾耐嘅雞骨,上面剩低嗰啲肉都生堆蟲;啲著咗唔知幾耐嘅底褲,上面啲白帶拎嚟煮意粉應該喂得飽全香港;啲芝士本身應該係cheddar 嚟,但放咗唔知幾耐變到blue cheese咁...

我終於見到個女仔,唔係,係女山怪。佢老尾臭閪肥到呢...如果佢上到天堂我包保成個天堂直接跌落地獄,不過唔使擔心,啲死肥婆成日偷偷食肉,所以全部都會落地獄拎嚟發電/取暖。點解咁用?屌你咁多脂肪不知幾撚好燒,燒好耐架。

呢個時候我望一望隻手,屌你個聖痕開始流血嘅!唔通我又要死多鑊?喂大佬我睇下都咁樣,啲凡人仲得了嘅?咁嘅環境點返生啊,咪撚玩啦。於是我即刻衝上天堂,臨走前仲要到佢拎住隻雞髀喺個閪度拉啲芝士出嚟...

上到去我即刻叫老豆一個雷劈鳩死佢。老豆聽完我講,自己一睇,嚇到呆撚咗,係咁問我食唔食腸仔蛋,要我車完佢兩巴先好返啲。佢諗都唔諗就一個雷車落去,嗰一刻,我見到佢嘅眼神入面有厭惡、憤怒、不忿、哀怨、中伏嘅神色。

屌點知個死肥閪脂肪太厚絕撚咗緣!仆你個街點解可以肥到成個絕緣體咁電都電唔撚死?今次仆街喇,就算嚟多鑊大洪水,佢咁多脂肪實會浮;瘟疫?屌佢間房本身就係瘟疫嘅源頭啦!

而家老豆同撒旦傾緊數,睇下可唔可以直接拎咗佢落地獄發電喎。老豆話咩大不了捉埋唔知邊撚個龜頭小嘴落去,等個肥閪就算落地獄都可以坐爆佢,易啲控制喎...
仆街,你地點解可以咁好想像力
篇篇都笑到我gapgap聲
晏啲作埋個後續出黎
越來越痴線 冇出現嘅人都有故
啲外傳

你又會記得
小馬bb你已經有六常啦

因為好難忘

好輕,細細粒

慘啦 肥芝令大多數肥婆越來越令人討厭
我越來越覺得肥芝係真實存在
承接上面芝爸。

大家好,我係芝爸。上面提過嘅野我就唔重覆喇,今次我係想講返啲背景。不過首先嘅係,同大家講句對唔住,肥芝嘅誕生我都有份。唉,成日話爸爸嘅上世情人係個女,咁究竟我上世做過啲乜野大逆不道嘅事,今世得到呢個報應,唔通我上世有份釘耶蘇係十字架到?

想當年,我係一個公司嘅老闆黎,手持兩個物業,生活應該無憂無慮。但今日嘅我淪落到做一個中港車司機,命運啊命運啊,唉!
以前我間公司雖然唔大,但叫做賺到下錢,上上下下都有10位員工。突然有日,我準備緊開會果陣,芝女就打黎話冇鑰匙,要上黎公司拎。因為我要開會,我將條鑰匙交俾接待處嘅妹妹,話一陣有個余佩芝嘅人上黎拎,到時俾佢就得。之後我去左同個客開會,點知開完會出黎啲同事個位上面放低封請假信。

我當時唔識反應,我眼見仲有位同事坐係度打緊封請假信,我問佢咩事。佢話岩岩返黎果陣,見到有個好撚肥嘅人係度坐左一陣,然後有股特殊味道,啲同事吸入左呢股味道後就感到不適,開始一個個要去醫院,我仲打左電話去政府部門搵人上黎睇下咩事。老闆你小心啲喇。而個客一出黎就講左句:我地嘅合作計劃要再考慮下。隔左陣就有人上黎消毒,而果日後,所有員工寧願賠錢都要辭職,啲客就斷哂啲合作,間公司就倒閉左。

無左公司,我仲有兩層樓。但估唔到我要將兩層樓變為一層。係好耐好耐以前,芝媽同芝女一齊住,而我得閒就會返去。咁另一層樓呢?咁緊係我住喇,點解要自己住?你懂的。咁有次我同老婆一齊返大陸玩下,留低芝女係到。我地只係過左一晚夜,我地返到𨋢口果陣,隔離屋陳生激動咁同我地講:余生你地屋企發生命案啊,裡面傳出啲屍臭味啊,我幫你地報左警,警察黎緊。咁我兩公婆緊係好緊張,以為芝女有咩事。我即刻開門,屌真係好撚臭,跟住我跑入芝女間房,淨係見到佢訓死左。警察都到左,都講左句好臭咩味,我仲聽到另一位阿sir講:今次應該係大單野,重案有排煩。然後搞左一大輪終於搞掂左,純粹誤會就close file。果日後,我就即刻平市價30萬賣左層樓,新買家仲好開心添。但聽老婆講,新買家入住後經常身體不適,話層樓有啲野咁wo,所以隔左排啲人都搬走,我聽講之後好似會用黎做化糞池。

之後我接左佢地黎我果邊住,我果邊係單棟樓黎,所以應該唔怕啲鄰居誤會。之後我就搵到而家呢份工,做左呢行就好少返屋企。咁返左工俾家用是常識吧,但慢慢啲家用拎得越黎越多,我問老婆咩事。佢話淨係買啲空氣清新劑一個月都要用3-4千蚊,仲味計校服、食物果啲。究竟乜野事要用幾千蚊嘅清新劑?!直到返去屋企,我完全明白哂。唉,唯一幸慶嘅係,我可以係貨車上面過夜。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞